Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GATER TONI PONS BOLUFER, NOU DIRECTOR DE LA BANDA DE MÚSICA DE SANT JOSEP DE SA TALAIA (EIVISSA)

EL GATER TONI PONS BOLUFER, NOU DIRECTOR DE LA BANDA DE MÚSICA DE SANT JOSEP DE SA TALAIA (EIVISSA)

Sustitueix a SEBASTIÀ ROIG SIREROL, qui va rebre un homenatge ahir i un acomiadament molt emotiu, després de cinc anys a la direcció

Deixa la banda eivissenca un ondarenc casat amb una gatera i el sustitueix un gater. Fins ara dirigia la banda de Sant Josep de Sa Talaia, a l’illa d’Eivissa, SEBASTIÀ ROIG SIREROL. Ara agafa el testimoni el professor gater TONI PONS BOLUFER.

Just aquest cap de setmana ha retornat a l’illa Sebastià, el director. Ahir mateix va rebre un sentit i emotiu homenatge, acomiadant-se de la Banda Municipal de Sant Josep, que va fundar i crear fa 5 anys. Els músics, companys, amics, estaven tots amb Sebastià que, per supost, va dirigir inclús a Toni a la trompeta.

 Comenta Sebastià: "Durant aquestos anys he rebut sempre l’estima de músics, pares/mares, alumnes, veïns i de l’Ajuntament. Ahir no va ser menys, un públic entregat amb molts amics i amigues que venien a acomiadar-me en el meu concert de despedida".

Sebastià té paraules d’agraïment per a l’altra seua família que deixa a Eivissa a l’incorporar-se com a director de l’escola Municipal de Música de Gata.

"Moltes gràcies a tots als meus músics a l’ Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia a l’Escola de Música Can Blau Ibiza per tot el que em varen preparar ahir. Dia impossible d’oblidar"

Sebastià té, com és lògic, paraules d’agraïment especial al seu company gater, TONI PONS BOLUFER, "per el gran concert d’ahir i tota l’organització, va ser tot un èxit. Molts d’èxits a Toni Pons Bolufer al front de la direcció de la Banda Municipal de Sant Josep" acaba dient Sebastià.

    Placa que es col.locarà en la sala auditori de Can Blau
    Sempre en el meu cor..♡♡♡
    Sempre en el meu cor..♡♡♡
    FONT: fotos Sebastià Roig. A les imatges, uns moments del concert a l’església de Sant Josep, ahir diumenge. A la imatge de portada, Sebastià dirigint i a Toni podeu veure’l el primer trompeta per la dreta -mirant la foto-.

0 comentarios