Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PRESENTEN LA 6ª EDICIÓ DE "FIGA" (Festivalet Independent de Gata)

PRESENTEN LA 6ª EDICIÓ DE "FIGA" (Festivalet Independent de Gata)

Comptarà amb dos escenaris per la quantitat de grups

L’associació Gata Fan Club calfa motors amb la presentació del 6é Festivalet Independent de Gata, FIGA 2012, que se celebrarà el proper dissabte 1 de setembre a l’esplanada del Grup Escolar. La Regidoria de Cultura i l’associació van presentar ahir el festival.

Juan Pedrós, el regidor de Cultura, va destacar que la d’enguany és la sisena edició, "cosa que demostra que és una feina ben feta i s’ha consolidat". A més, ha recordat que per primera vegada hi hauran dos escenaris.

El president de l’associació Joan Soler va explicar que la raó de tenir dos escenaris és el nombre de grups, ja que enguany actuen sis grups; dos de la comarca Tremp i Delossantos , i quatre de fora, Litoral, Cut Your Hair, Chinese Christmas Cards i Ornamento i Delito, grups ja consolidats. Una altra novetat és que comença més prompte per donar cabuda a tots els grups i també per a arribar a més públic.

L’organització ha volgut agrair a patrocinadors, socis i a l’Ajuntament de Gata la col·laboració per fer possible este festival i que l’entrada siga gratuïta.

Finalment ha convidat a tots a acudir el proper dissabte 1 de setembre a partir de les 20 hores a gaudir de la música, de la zona de descans, la barra i la tenda de discs i merchandising.

Presentem el 6é Festivalet Independent de Gata FIGA 2012

La premsa ja parla del Festivalet FIGA 2012

de les 20.30h, és celebrarà el 6é Festival de música independent al Grup Escolar de la localitat de Gata de Gorgos. El festival FIGA 2012 està organitzat per l’associació musical GataFanClub i enguany arriba amb força per tal de presentar-nos alguns dels millors grups del panorama musical independent, per a que ballem fins a ben entrada la matinada. Enguany, per primera vegada, tindrem dos escenaris, que seran testimoni del festival més ambiciós que ha fet l’associació fins ara.  

GataFanClub es va crear a l’any 2006, un any després varen començar amb el seu festival FIGA I no han deixat de fer-ho tot i la crisi. Tots els concerts son gratuits I estan financiats per socis i patrocinadors. Top Models (Brighton 64) varen ser els encarregats de donar el tret de sortida al primer FIGA i, des de llavors, no han deixat ni un any sense celebrar els seus concerts, sempre en dates diferents, pero amb la mateixa il·lusió del primer día. Altres grups que han passat per els seus escenaris han segut: Grises, Mox Nox, Mujeres, Jonston o The Last 3 Lines.

LAS PROVINCIAS publica hui l'event musical de dissabte 1/9

LAS PROVINCIAS publica hui dissabte l'event musical: "El Festivalet Independent de Gata tendrá dos escenarios". Al subtítol: "La presencia este año de seis grupos obliga a la organización a ampliar el espacio y a empezar más temprano las actuaciones". Ací teniu l'enllaç per llegir-ho: http://www.lasprovincias.es/v/20120825/marina/festivalet-independent-gata-tendra-20120825.html.

Per a més informació: gatafanclub@gmail.com // www.facebook.com/pages/GataFanClub/44431917826

FONTS: Text i fotos: Gabinet de premsa Ajuntament Gata. Informació: Gata Fan Club. // LAS PROVINCIAS, 25-8-2012.

 

 

 

0 comentarios