Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DONACIÓ DE "PONS QUÍMICAS" A LA RESIDÈNCIA DE PEDREGUER ( i II )

DONACIÓ DE "PONS QUÍMICAS" A LA RESIDÈNCIA DE PEDREGUER ( i II )

SEGONA PART: 

(Continua d’ahir dimecres...)

"La situació actual és complicada per a tots, però més encara per a les entitats i associacions que es preocupen per les persones que viuen circumstàncies especials, com és la Fundació-Residència Nostra Senyora del Carme". D’ahí que l’empresa considera que és el moment d’aportar el seu gra de sorra i col·laborar en la mesura de les seues possibilitats.

El president recalcà que la campanya respon als valors de l’empresa per que “juguem net amb el nostre voltant, amb els nostres clients i amb els nostres treballadors”. I apuntà que els esforços de "Pons Químicas" a l’actualitat es dirigueixen a conseguir millorar el producte i abaratar costos per a oferir "els preus que els clients ara ens demanden". Tot això a través de "una aposta forta" per l’ampliació de maquinària, la investigació i la implantació de nous sistemes de depuració, encara més respetuosos amb el mig ambient.

Per la seua part, Raquel Gayà agraí el gest de "Pons Químicas" i explicà que la Fundació-Residència és una entitat sense ànim de lucre que actualment atén a 48 persones de la tercera edat, dependents, i a 6 dones, amb els seus fills, que es troben en una situació de risc d’exclusió social.

Una vegada acabat l’acte, es va fer un recorregut per les instal·lacions de l’empresa en el qual tots els assistents van poder seguir, pas a pas, el funcionament de la cadena de producció dels detergents, productes de neteja i insecticides de les marques "Asevi", "Cuchol" i "Pons profesional". Des de la recepció de les matèries primes, fins el magatzement dels productes, passant per la mescla de la fòrmula que dona lloc a cada detergent, l’el·laboració dels envasos, l’envasat, l’embalatge...

FONT: Text i foto el·laborada per Factoria d’Idees, per a premsa.

0 comentarios