Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIUMENGE ÉS RAMS: Ja ve la Setmana Santa i les Pasqües ( i II )

DIUMENGE ÉS RAMS: Ja ve la Setmana Santa i les Pasqües ( i II )

SEGONA PART:

De Dimecres Sant a Divendres de Pasqua.

La segona part de l’article la comence Dimecres Sant 19 d’abril. El programa d’actes religiosos serà el següent: 8.30 hores, Santa Missa i Laudes. De 17 a 19 hores, Confessions i a les 19 hores Missa.

Dijous Sant és festa. Dia 20 d’abril enguany. Es commemora el Sant Sopar de Jesús. A les 17.30 i 18.30 hores hi haurà misses. A les 20 hores serà la Missa solemne del Sopar del Senyor. A les 22.30 hores l’Hora Santa davant el Monument. A la mitjanit començaran el Torns de vetla davant el Monument.

Divendres Sant, dia 21: A les 7.30 hores, el tradicional Via Crucis que eixint de l’església es dirigiran els fidels cap a l’Ermita del Santíssim Crist. A les 9 hi haurà laudes a l’església. A les 17 hores es celebrarà la Passió i Mort del Senyor i a les 20 hores la processó del Sant Soterrar per l’itinerari habitual. Cal dir al respecte, que estrena pas reformat el Sant Sepulcre, tant per la seua caixa de cristall com per la imatge. Però d’això ja us parle quan arribe l’hora.

Dissabte Sant dia 22 a les 23.30 hores serà la Solemne Vigília Pasqual. Diumenge de Resurrecció, dia 23, a les 9 hores serà l’Encontre de Crist Resucitat amb la Verge Maria a la Plaça de l’Església. A continuación, Missa solemne de la Pasqua del Senyor. A les 12 hores també hi haurà missa.

Dilluns i dimarts de Pasqua sols hi haurà missa i laudes a partir de les 10 hores.

Dimecres i Dijous de Pasqua la missa serà a les 8,30 hores i després laudes. Divendres de Pasqua a les 9 hores serà la missa i laudes a l’ermita del Santíssim Crist.

A la fotografia, la Verge de Dolors arribant a la Plaça de l’Església, l’any passat a la processó de Divendres Sant.

FONT: Full informatiu, Parròquia sant Miquel Arcàngel de Gata.

 

 

0 comentarios