Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ARRIBA EL XIVé RALLI FOTOGRÀFIC DE GATA (Fotoclub "Forat")

ARRIBA EL XIVé RALLI FOTOGRÀFIC DE GATA (Fotoclub "Forat")

Des de hui divendres 23 fins diumenge 25 se celebra a Gata el ja tradicional Ralli Fotogràfic, que arriba a la XIVena edició. La "festa de la fotografia", com la califiquen molts dels participants, està organitzada pel Fotoclub "Forat" i té el patrocini de Ale-Hop i l’Ajuntament de Gata de Gorgos.

Destaquem algunes extractes de les bases: -Cada participant assistirà a l’acte provist d’una càmera fotogràfica digital...i podrà servir-se i utilitzar el material de suport que estime oportú...És obligatori utilitzar com a únic format d’arxiu, el format JPEG a màxima resolució de la càmera.

Hui divendres a les 20 hores es farà la recepció en l’Edifici Polivalent (Costera del Grup Escolar 35, Gata), on s’informarà als concursants dels fins del concurs, objectius del concurs, i tot el que siga necesari. Existirà un tema lliure i un tema obligat. El Ralli Fotogràfic es tancarà en la seua primera part entre les 12.30 hores i les 14.00 hores del dissabte 24.

Serà guanyador absolut del Ralli Fotogràfic el participant que més punts sume. Els guanyadors es donaran a conéixer a les 11.45 horas del diumenge 25, on es farà el lliurament de premis, que seran els següents: - A) Al guanyador absolut: un premio en metàl·lic i el "PREMI FORAT". - B) Al participant que quede en segon lloc: un premi en metàl·lic i diploma. - C) A la millor fotografia del tema obligat: premi en metàl·lic i diploma. - D) A la millor fotografia del ralli: premi en metàl·lic i diploma.

FONT: Cartell anunciador. Fotoclub "Forat".

 

0 comentarios