Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIVERSOS ACTES OMPLIN EL CAP DE SETMANA A GATA: Ralli fotogràtic, Diumenge Rams, Danses, Dinar Popular,...

DIVERSOS ACTES OMPLIN EL CAP DE SETMANA A GATA: Ralli fotogràtic, Diumenge Rams, Danses, Dinar Popular,...

Ralli Fotogràfic, Maurans solidaris, Aplec de Danses, Diumenge Rams, Jornada de futbol, Dinar Popular de Foguerils. Molts i diversos són els actes del cap de setmana, destacan el Ralli Fotográfic de tres dies i el Diumenge Rams.

Del 23 al 26 de març: XIVé Ralli Fotogràfic. Fotoclub "Forat". 25, 11.45 hores, premis.

23, divendres: Inauguració de l’exposició "Maurans solidaris". El Celler de la Marina.

24, dissabte: Jornada de futbol, GORGOS C.F. 10.30 hores, Primera Regional Cadets: GORGOS-BENIDORM. Destaca el partit del nostre GORGOS INFANTIL líder contra el segon classificat el Pego. 12.30 hores, camp Les Costeres. També interessant: Gorgos-Altea, primer equip. 17.30 hores. Sisé contra tercer.

Vesprada, 17 hores: Aplec de Danses Infantil, Casal de la Música. Grups convidats: Grup de danses Pedramala de Benissa, Grup de Dianium Danses de Dénia i Grup de Danses Xaló. Organitza: Grup de Danses "La Llata" de Gata.

25, Diumenge: Diumenge Rams: 11.30 hores, processó, seguida de la missa solemne.

Migdia, camp vell de futbol Les Sorts: Dinar Popular de Diumenge Rams. Comissió de Festes 2018 i Regidoria de Festes. A partir de les 12.30 hores.

I encara més...per a la setmana que ve.

Dilluns 26, a les 19.30 hores, al Casal de la Música: Audicions de Primavera, Escola Municipal de Música Gata (L’escola del poble). Guitarra clàssica, tuba, piano i cor.

Dimarts 27, 19.30 hores, Casal de la Música. Escola Municipal de Música. Audició: sensibilització musical, clarinet, saxòfon, cant, guitarra elèctrica, percussió i batucada.

20 hores: Plenari ordinari, març. Ajuntament de Gata.

De dijous a diumenge: Parròquia, actes centrals de Setmana Santa i Pasqua.

FONTS: cartells anunciadors events. Informació municipal.

 

0 comentarios