Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LES 409 DONES PARTICIPANTS VAN GUANYAR LA CURSA DE LA DONA A GATA (àlbums)

LES 409 DONES PARTICIPANTS VAN GUANYAR LA CURSA DE LA DONA A GATA (àlbums)

(ÀLBUM DEL CRONISTA DE GATA, amb fotos de Pablo Mulet i JP Bataller. PUNXEU ACÍ)

Àlbum de Pablo Mulet Ivars (col·laboració de Juan Pablo Bataller), Punxeu.

També un extens àlbum de Atletisme Pedreguer. Punxeu ací.

Arriba la primera a meta, Christina Mallett; María Rosa Mulet i Mar Salvá, segon i tercera

Va ser una carrera solidària i no competitiva

    Foto de Miguel Vives Signes.
    Foto de Miguel Vives Signes.
    Ahir pel matí van prendre els carrers i camins de Gata les 409 dones participants en la CURSA DE LA DONA A GATA. Totes van arribar, corrent o caminant. Els 5 euros de participació van servir per als obsequis (una part) i per a l’Associació Carena (una altra part), una associació pel suport i ajuda en el tractament del càncer i altres enfermetats greus. Es podia participar corrent o caminant, no importava el ritme. Una categoria única. Totes les dones pertanyien a la mateixa categoria, perque era una prova NO COMPETITIVA. Per tant no hi havia ni classificacions ni registre de temps. Abans i després de la prova, es van preparar exercicis d’escalfament i estiraments per a totes les participants.

El recorregut va ser com la primera part de les curses regulars del Circuit de la Marina Alta. Cinc kilòmetres i 200 metres, amb eixida i entrada dalt del carrer Costera del Grup Escolar i pati escoles. Al final, totes van guanyar. Hi havia d’obsequi, una bossa de la compra de disseny, aigua i fruita amb trofeu per a a les tres primeres dones que arriben a Meta.

FONTS: àlbums de Pablo Mulet (col·laborant Juan Pablo Bataller) i Atletisme Gata.  Atletisme Pedreguer / Cronista de Gata.

0 comentarios