Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GATER PACO PONS SALVADOR I LA SEUA NÚVIA VANESA, PROTAGONISTES A MIAMI -EE.UU.- (Valencians pel món, à punt TV)

EL GATER PACO PONS SALVADOR I LA SEUA NÚVIA VANESA, PROTAGONISTES A MIAMI -EE.UU.- (Valencians pel món, à punt TV)

"Miami és la ciutat que acull a més estrangers del món i que també ha rebut amb els braços oberts als nostres valencians que allí resideixen...Passejarem per Miami Beach amb Paco, que treballa per a l’empresa familiar i que, amb una mica d’esforç, va convèncer la seua dona (deu dir núvia) Vanesa perquè se n’anara a viure amb ell." (Això diu la presentació del programa de Valencians pel món que à punt TV va emetre ahir per la nit (22.30 h.) i que podeu veure en aquest enllaç PUNXEU ACÍ

 Podeu seguir a Paco i Vanesa als primers segons del programa a la presentació, on Paco nomena Gata de Gorgos (Alacant) i Vanesa al Poble Nou de Benitatxell, i ella diu: "la millor terreta del món" i després més extensament del minut 21.23 al minut 36.06 (total 14.43 m.) del programa de à punt TV "Valencians pel món", on mostren els llocs més característics de Miami (EE.UU.) en una visita molt animada, desenfadada i amb una experiència per a ells molt bona.

Quan parla de Paco es referix a Paco Pons Salvador i l’empresa familiar és lògicament Point, S.L. Paco pertany a la quarta generació de l’empresa que serà centenària l’any que ve i que va tindre la seua màxima expansió amb l’empresa Pons Leyda conegut com "l’Estanquer".La seua núvia Vanesa és mestra de castellà allà a Miami. Ella és del Poble Nou de Benitatxell i viuen a Miami. El programa, al final de la seua intervenció, va traure als gaters amics d’ell i de fons el Montgó, i als poblers amics i amigues d’ella a la Platja del Moraig, al Poble Nou.

FONTS: Captura de pantalla del programa de à punt TV, 18-6-2019.

0 comentarios