Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL TEMPS: MOLTA BOIRA I ROSADA.

EL TEMPS: MOLTA BOIRA I ROSADA.

PER VEURE CADA FOTOGRAFIA DE LES SIS DEL MUNTATGE PODEU PUNJAR ALS NÚMEROS.

1.- Dalt esquerra: Vista cap al pont de la via i la muntanya. 2.- Dalt centre: La boira i els ponts. 3.- Dalt, dreta: Cap al pont quan el sol començava a trencar la boira. 4.- Vertical centre: Boira a les Alcolaies. 5.- Vista amb boira cap al centre. 6.- Foto gran. El Montgó amb boira per capell.

Hui ha estat un dia molt humit. La boira persistent i forta de tota la nit no s’ha retirat fins les 11 quan el sol ha trencat eixe banc baix de boires. Al voltant del 90 per cent d’humitat i temperatures suaus i en alguns moments baixes. Ara mateix, a les 22.30 hortes, hi ha 8,3 graus i un 87 per cent d’humitat i va baixant la temperatura.

Us deixe amb sis imatges d’alguns llocs del poble, on la boira era molt forta aquest matí a les 9 del matí. Cal dir que la primera de les fotografies ha estat publicada a l’espai "L’oratge" de Canal 9 TVV, a les notícies del migdia. L’última imatge està presa de les Costeres cap al Montgó. El podeu veure encara amb un capell de boires dalt, però ja a les 12.30 del matí.

Sembla que aquesta nit també hi haurà molta rosada i demà farà el mateix començament de jornada, amb molta boira.

0 comentarios