EL GORGOS GUANYA 3 A 0 AL RUMANO BENIDORM

Han jugat diumenge matí. Han fet els gols Bati, Jaume i Pepe Juan

El primer equip del Gorgos Club de Futbol va jugar diumenge matí un partit seriós davant un rival prou embolicat, el Rumano Benidorm. Malgrat a ser una hora inusual, les 10 del matí, han jugat tots a gran rendiment. A la primera part Bati obria el marcador. A la segona part Jaume que eixia d’una lesió i de reforç feia un gol molt astut. El tercer el marcava Pepe Juan.

Amb aquest resultat es posa amb 36 punts, esperant el resultat del partit Teulada-Pedreguer, que podria deixar al Gorgos al lloc nové o estar com ara al desé lloc.

Per altra banda, coneixem més resultats dels juvenils que beneficien al Gorgos, el líder. El Villalonga va caure a Benirredrà (4-2) i es distància el Gorgos amb sis punts d’ell. Sols li fa sombra al Gorgos juvenil el Xeraco.

A la foto, un moment del partit Gorgos-Rumano Benidorm.