Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

JORNADA DE VOLUNTARIAT A GATA (COMMEMORACIÓ DEL 9 D'OCTUBRE)

JORNADA DE VOLUNTARIAT A GATA (COMMEMORACIÓ DEL 9 D'OCTUBRE)

(PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ)

Un dia per a recordar per als xicons que s’han apropat a la terrassa del Centre Social i han gaudit de les explicacions que els donava la Policia Local i els membres de Protecció Local de Gata. El dia 9 d’octubre s’ha commemorat aixina a Gata, passant després a fer un xicotet acte institucional. Els més menuts han pogut observar el parc mòbil de Protecció Civil, de la Policia, en una jornada preparada per la regidoria de Governació i l’agrupació local de Protecció Civil de Gata.

Han organitzat una jornada del Voluntariat. La intenció era donar a conéixer la tasca que realitzen els grups de voluntaris i altres col·lectius involucrats amb emergències, així com animar als més joves a participar en el món del voluntariat.

De 10 a 13 hores, en l’esplanada del Centre Social i Ajuntament, s’han fet exhibició de vehicles, demostracions i activitats variades per a tota la família. A les 11 hores s’ha celebrat l’acte institucional del 9 d’octubre a l’Ajuntament. La Creu Roja ha tingut que eixir a una emergència, malgrat que també tenia que fomrar part de la jornada.

A la composició de fotos, fetes per Vero Vives, vegeu alguns moments de l’acte.

0 comentarios