Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ENCERTAT I DIVERTIT VÍDEO DE PRESENTACIÓ DE LES FESTES 2023 DE GATA: Comissió de Festes i quintades d'enguany (muntat per La Caixa Obscura Audiovisuals)

ENCERTAT I DIVERTIT VÍDEO DE PRESENTACIÓ DE LES FESTES 2023 DE GATA: Comissió de Festes i quintades d'enguany (muntat per La Caixa Obscura Audiovisuals)

A youtube, al canal de "La Caixa Obscura Audiovisuals" podeu visionar el vídeo. Ací teniu l’enllaç. PUNXEU. (També el trobeu a facebook i instagram -mireu als crèdits)

Una nota alta pel resultat. Molt ben pensat, encertat i molt divertit. Eixe és el resultat del vídeo que ha muntat "La Caixa Obscura Audiovisuals" per a la Comissió de Festes 2023. El tren, l’ermita, al·lusions als bous, quintades major i menudes, bona lletra de la cançoneta, música marxosa i pegalosa, vistes amb dron, tot per a enganxar a la festa. Hui dissabte 22, a les 12 del migdia, a cinc dies del començament de les festes patronals al Santíssim Crist del Calvari s’ha fet públic. Les xarxes socials han omplit de bons propòsits el vídeo.

TOTS ELS CRÈDITS:

VIDEOCLIP FESTES DE GATA DE GORGOS 2023. Realitzat per La Caixa Obscura Audiovisuals i La Comissió de Festes 2023.

Direcció i edició: Aitor P. Ciorraga.

Guió, producció i realització: Aitor P. Ciorraga, Déborah Huertas i Comissió de Festes 2023.

Dron: Juanjo Fullana.

Enregistrament i mescla de l’àudio: Enric Arcos.

Cançó Original: Ricchi e Poveri - Sarà perché ti amo.

Remix DJ Matrix.

Veus: Isabel Peris Puchol, Marga Ballester Signes, Pepa Noguera Vives i Josefa Costa Monfort.

Agraïments: Ajuntament de Gata de Gorgos, Quintà 2023 La Muntonà, Quintà infantil 2023 Farem festa els gaters i Quintà infantil 2023 Més festa que res!

Facebook: https://www.facebook.com/lacaixaobscura/ Instagram: https://www.instagram.com/lacaixaobscura Correu: lacaixaobscura@gmail.com

FONT: Vídeo presentació festes, Comissió Festes 2023 i La Caixa Obscura Audiovisuals.   

0 comentarios