EL GORGOS CADET ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LLIGA (a falta de 4 jornades)

És ja una realitat. Una temporada magnífica dels xavals cadets del GORGOS C.F. Faltant 4 jornades per acabar la lliga, el GORGOS CADET S’HA PROCLAMAT CAMPIÓ matemàticament DEL GRUP PRIMER D’ALACANT de SEGONA REGIONAL. Enhorabona a tota la plantilla de jugadors, al cos tècnic (preparadors i ajudants). Estan imbatuts. Hui "han donat la puntilla" i això que arrossegaven baixes importants, fins a quatre. No han tingut rival. A La Nucía han consumat l’excel·lent temporada, que ha trencat rècords i esquemes a molts altres equips.

El partit de hui, 1-4, front a La Nucía

Al minut 7 marcava Antoni Perles. Al minut 25 feia el segon gol (0-2) Antonio Llobell. Retallava distàncies (1-2) La Nucía al minut 49. Tornava a marcar el Gorgos amb gols de Hamza (1-3) i Raúl Signes de penalti (1-4).

Hui s'ha guanyat 1 a 4 malgrat a eixir amb una al·lineació poc habitual per les baixes, comenta un dels preparador Pere Mengual. Dos xicons estan de viatge de fi de curs. La primera part ha sigut espectacular, amb dos gols, dos balons al pal i dues ocasions claríssimes. En la segona part, després del 1-2 han continuat treballant amb l'estil de joc que els ha portat dalt de tot, molt seriosos, sacrificats i al final, 1-4. A l'acabar el partit els jugadors de La Nucía els han fet el corredor d'eixida als gaters. Comenta també Pere: "estos xicos no tenen sostre".

Classificació impecable

Primer classificat, campió matemàtic absolut: GORGOS CADET. 66 punts amb els 22 partits jugats. 22 partits guanyats, cap empat i cap derrota. 107 gols a favor i 12 en contra. En segon lloc i encara per jugar el dia 12 el seu partit el Calp. De la mà de Juan Manuel Marín Ivars i de Pere Noguera, han aconseguit la gesta.

Gols, golejades i golejadors

A la classificació golejadora del grup, tres noms propis de golejadors. AXEL CERIZOLA ha conseguit 32 gols. HAMZA LAMRENI té 22 gols i PAU HOSTALET 14 gols. Entre els tres sumen 68 gols dels 107 aconseguits. La resta (39 gols), pràcticament tots els jugadors de camp, han fet gols. Les golejades han sigut la tònica dominant de l’equip.

De ben segur, que a l’autobús el "Campeones, campeones" hi haurà sonat més d’una vegada. El pròxim partit serà el de la celebració a casa, al camp de les Costeres.

FONT: FFCV. Foto: Gorgos C.F.