GATERES I GATERS TAMBÉ CORREN A LA I VOLTA A PEU DEL POBLE NOU DE BENITATXELL

Dissabte dia 23 d’abril es va celebrar la I Volta a Peu a El Poble Nou de Benitatxell, prova convidada del 20è Circuit a peu Marina Alta. L’eixida i meta va ser a l’Avinguda de València des de les 19 hores, amb un trajecte de 9,8 kilòmetres. Organitzada per l’Ajuntament de Poble Nou de Benitatxell i C. Multiesport Benitatxell. Els més menuts van córrer a les 17 hores.

Moment històric! L’atleta Andrés Bella Canet va volar al Poble Nou de Benitatxell. Lleuger com una gasela va recórrer un circuit de vinyes i bellesa paisatgística com una exhalació i va aconseguir la meta en el minut 34´02. La imatge el convertix en el vencedor històric de la I Volta a Peu del Poble Nou de Benitatxell. En la categoria femenina, Maria Isabel Ferrer, una de les nostres atletes comarcals més destacades, va inscriure el seu nom en una prova que va convertir al Poble Nou de Benitatxell en la capital comarcal de l’atletisme. Vos deixem amb les imatges del podium i l’ enllaç amb els guanyadors en les distintes categories.

Per categories, els gaters i gateres van tornar a pujar al pòdium. A juvenils femení MOLLY WOODS va ser primera. IGNACIO CARDONA TORRES (xabier de mare gatera) va ser primer veterà A. ESTHER SEPÚLVEDA BÚRDALO va ser tercera veterana B. MARÍA MULET MESTRE va ser segona veterana C. TERESA GREGORI MUÑOZ va ser segona. JAIME MONFORT CASELLES va ser tercer veterà D.

Per clubs, els deu primers del CLUB ATLETISME GATA van ser (pose entre parèntesi el lloc d’arribada):

JOSÉ CASELLES PEDRO, primer home del club (87), JUAN VICENTE SOLER TORRES (129), FRANCISCO PEDRO MESTRE (133), JOSÉ FRANCISCO PEDRÓS MONFORT (179), JUAN VICENTE NAVALMORAL PEDRO (205), MARÍA MULET MESTRE, primera dona del club (245), FRANCISCO CARDONA CRUAÑES (278), FRANCISCO JOSÉ MORATÓ TENT (306), JOSÉ FRANCISCO MONCHO SOLER (309) i TERESA GREGORI MUÑOZ (310).

A la fotografia,l'eixida de la carrera amb el campanar al fons. (Foto: Ajuntament de Poble Nou de Benitatxell)

FONT: somesport.