Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

CAP DE SETMANA PLE D'ACTIVITATS A GATA: cultura, esport,...

CAP DE SETMANA PLE D'ACTIVITATS A GATA: cultura, esport,...

Els dies 20, 21 i 22 de març vénen carregats de moltes activitats culturals i esportives a Gata

Començaran demà divendres per la vesprada a les 17 hores. A la biblioteca es farà "L'Hora del Conte" amb l'obra "El sultán y los ratones".

Des de la vesprada de divendres 20 al migdia del diumenge 22, el Ral·li Fotogràfic del Foto Club Gata acapararà tota l'atenció dels aficionats i participants. XI edició, que acabarà com tots els anys amb el lliurament de premis al saló de sessions diumenge 22.

També demà divendres, a la biblioteca (20 hores) conclouen els actes al voltant del segon centenari de la mort de la Duquessa d'Almodòvar (1814-2014), en els que participen els ajuntaments de Xaló, Llíber i Gata. Es presentarà el llibre: "Dos-cents anys a l'ombra de la duquessa d'Almodóvar" amb la coordinació de Irene Ballester Buigues. Serà presentat pel regidor de Cultura de Gata, Joan Pedrós, i Irene Ballester.

A nivell esportiu, el diumenge 22 serà la XVIII Volta Popular organitzada pel Club Atletisme Gata. Els adults correran una mica més de 10 kilòmetres de recorregut degut a les obres de la Plaça de l'Església. Serà a partir de les 10 hores. Els menuts participaran a les curses des de les 12 hores. Tot el poble i molts camins del terme, sobre tot de la part cap a Llíber i Xaló, estaran afectats i milers de corredors prendran l'asfalt de Gata. Serà la tercera de les carreres del Circuit a Peu Marina Alta, després de les de Xàbia i Calp.

Finalment, a l'església tenim la Setmana de Dolors. La Verge Dolorosa presidirà l'altar i serà el cinqué i últim diumenge de Quaresma.

A la imatge, la part superior del cartell de l'event esportiu, la Volta Popular.

0 comentarios