Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL NOSTRE RECTOR EN SANTIAGO BOHIGUES TAMBÉ ESTÀ A MADRID (JMJ)

EL NOSTRE RECTOR EN SANTIAGO BOHIGUES TAMBÉ ESTÀ A MADRID (JMJ)

En una entrada anterior us deia que també estava En Santiago Bohigues, l’actual rector de la parròquia de Gata fins l’11 de setembre, a la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) a Madrid. He pogut capturar una fotografia de CÉSAR MANZO (AFP) per a EL PAÍS (publicada a la galeria digital) de la Tercera Jornada del Papa a Madrid, de hui mateix quan Benedicte XVI arribava a Cuatro Vientos. Entre els bisbes que aplaudien i fotografiaven al papa arribant a la vigília que es celebrava a l’aeròdrom de Cuatro Vientos estava, com podeu veure’l al centre de la imatge sense barret al cap, En Santiago, el nostre rector.

8 comentarios

CRONISTA DE GATA -

Gràcies a MANOLO, al de LES COQUES i a LLUÍS per les afirmacions. Cal seguir i aquesta vesprada tindré un testimoni directe de la JMJ, d'un gater que ha estat amb el Papa.

Manolo -

La verdad, es que le pone mucho empeño a lo que hace y lo vive, y no es por dar animo, es porque es de ley reconocer su gran labor

CRONISTA DE GATA -

Gràcies per les vostres paraules d'ànim i recolzament.

Lluis -

no ho dia només per haver "localitzat al rector" sino fins aon es capaç d'arribar per tal d'infomar al poble

Un dia de coques passat per aigua...de manguera -

No es mereix el premi sols per haver localitzat al rector, si no per tota la tasca que fa prou més d'un any està portant a cap, sense cobrar ni un sol euro, és més, de vegades constant-li diners de la butxaca. Ara el que siga xulo que agafe, com ell, un compromís d'aquestes característiques pel seu poble, de manera totalment desinteressada. Ja no queda gent així.

Lluís -

Francament, et mereixes un premi

CRONISTA DE GATA -

Hola, Lluís:
Per casualitat anava buscant fotos, per si acàs. També vaig localitzar al seminarista Juan i al rector Juan Pons, que ja el vaig posar. En eixa i altres fotos. Hi ha moltíssimes fotos.

Lluis -

Com vas localitzar al retor entre tanta gent?