Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PRÒXIM DIA 9 DE GENER DE 2011: JORNADA DE VISITA A LA PARRÒQUIA DE L'ARQUEBISBE CARLES OSORO.

PRÒXIM DIA 9 DE GENER DE 2011: JORNADA DE VISITA A LA PARRÒQUIA DE L'ARQUEBISBE CARLES OSORO.

Aquest cap de setmana, la parròquia ha donat a conéixer més dades al respecte de la pròxima visita a la parròquia de Gata, de l’Arquebisbe de València Monsenyor Carles Osoro.

A les 9.45 hores del diumenge 9 de gener de 2011, data de la commemoració del Bateig de Jesús, arribarà a la Plaça d’Espanya, on serà rebut per les autoritats municipals, clero i consells de Pastoral i de l’Apostolat i la Fe.

Baixarà en comitiva pel carrer La Bassa i visitarà l’església, ja que és la primera vegada que estarà en Gata i a la parròquia de sant Miquel Arcàngel.

A les 10 hores farà una xarrada i a les 10.30 hores una Hora Santa. A les 12 del migdia serà la misa solemne concelebrada. A dinar, aniran al Restaurant Avenida i, per la vesprada, retornarà a l’església, on les persones que ho vulguen departiran amb ell.

Des de la parròquia s’ha demanat que s’engalanen les cases i carrers per on passarà l’Arquebisbe, que seran carrer la Bassa (pel matí) i carrer Doctor Gómez Ferrer, Carrer Signes, Plaça Nova, Avinguda La Pau i Passeig d’Alacant, a migdia i vesprada. 

Imatge extreta de la pàgina: www.culturaysociedad.com.

0 comentarios