Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

NOVES OBRES AL CEMENTERI MUNICIPAL ( I )

NOVES OBRES AL CEMENTERI MUNICIPAL ( I )

Amb urgència es necessiten nous nínxols.

Capítol I.- Explicació de la intervenció.

Amb dos parts, hui i demà i amb tres fotos curioses sense gent intentaré resumir la intervenció que es farà prompte al cementeri.

Ja tinc tota la informació del ban que es va publicar recentment i que van poder veure tots els gaters i visitants del cementeri municipal doble, per dir-ho d´alguna manera. Les obres començaran en breu, però el més urgent i necessari són nous nitxols, perquè en resta sols un per acabar l´última part nova.

Deia l´escrit textualment: "L’obra que suposa l´ampliació i reforma de les actuals instal·lacions i es durà a terme en diferents fases entre 2010 i 2011, té un presupost total de 449.996,59 euros dels quals Diputació d´Alacant assumirà el 80 % 359.997,27 euros i l´Ajuntament el 20 %, 89.999,32 euros.

El Projecte d´intervenció afectarà tant al cementeri nou com al vell. En la part vella es construiran dos sales polivalents, es restaurarà la coberta i part dels nínxols, es farà una vorera per tot el recinte, dos noves zones de columbaris per a urnes d´incineracions i serveis públics. En la part nova, es construirà un nou cos de nínxols, un nou magatzem, així com, a l´igual que en la part vella, es farà una vorera per tot el recinte i serveis...

(Continuarà demà...)

A la imatge, l´arc de la connexió entre els dos cementeris municipals, el més vell (1932) i el més nou (1982). 

0 comentarios