Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, COVID19: MOLT BONA NOTÍCIA, COMENÇA LA VACUNACIÓ AL CENTRE DE SALUT (HUI ALS MAJORS DE 90 ANYS)

GATA, COVID19: MOLT BONA NOTÍCIA, COMENÇA LA VACUNACIÓ AL CENTRE DE SALUT (HUI ALS MAJORS DE 90 ANYS)

Hui dijous dia 18 de febrer de 2021 és un dia d’esperança i de molt bones notícies, ja que ha arribat la vacunació per als veïns de Gata. Al Centre de Salut s’han administrat este matí les primeres dosis de la vacuna anti COVID19 i s’ha fet, com ja s’anunciava des de la Conselleria dies enrere, als majors de 90 anys. Gata té encara prou persones en aquesta franja d’edat i inclús té dos centenàries, una d’elles de 102 anys. L’altra de cent està a una residència i ja haurà rebut les dos dosis de la vacuna.

Un home, Andreu García Crespo i dos dones, Rosa Mulet Mulet i Josefa Pons Signes, tots tres de 98 anys, han estat els primers en posar-se la vacuna. A la fotografia de l’Ajuntament de Gata, vegem a l’home, les dos dones i una altra dona més acompanyats dels seus fills i filles, que han rebut hui les primeres dosis.

A la franja d’edat de majors de 90 anys, vindrà després als majors compresos entre 80 i 90 anys i així succesivament.

Al facebook de l’Ajuntament també han destacat la bona notícia i han dit testualment: "Aquesta pandèmia també ens deixa moments emotius i d’esperança. Aquest matí ha començat al Centre de Salut de Gata la vacunació contra la COVID19 dels majors del nostre poble amb els veïns i veïnes de més de 90 anys."

* 22-2-2021: Notícia del Levante-EMV: Titular: "El orgullo de la vacuna en Gata de Gorgos". Andres García Crespo, Rosa Mulet Mulet y Josefa Pons Signes, los tres de 98 años, los primeros mayores a los que se inyecta la dosis en el centro de salud del municipio". Si voleu llegir-la PUNXEU ACÍ.

FONT: Foto Ajuntament de Gata.

0 comentarios