Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

VI APLEC DE PENYES BARCELONISTES A GATA (14 MAIG)

VI APLEC DE PENYES BARCELONISTES A GATA (14 MAIG)

Igual es celebra més que un aplec, igual no. Tot va a dependre d´aquest dissabte. La lliga encara està bullint i se la juguen a bras partit entre el Barça, ara 93 punts de rècord, i el Real Madrid, ara 92 punts. El pròxim divendres 14 de maig, Gata acollirà el VI Aplec de Penyes Barcelonistes de les comarques de València i Marina Alta. L’acte coincideix amb el 25 aniversari de la Penya Barcelonista de Gata. La directiva de la penya barcelonista i la regidora Maite Signes van presentar, ahir, el programa d’actes previst per celebrar-ho.

Joan Vicent Vallés, secretari de la penya, va explicar que esperaven que fos un acte multitudinari que reunirà a unes 300 persones procedents de més de 60 penyes. Els actes començaran a partir de les 20 hores amb la recepció de les penyes i dels directius del F.C. Barcelona  a la seu de la penya de Gata.

Seguidament, es traslladaran a l’Ajuntament de Gata on es farà una recepció oficial per part de l’Alcaldessa, i on també s’inaugurarà una exposició sobre els 25 anys. Finalment, se celebrarà un sopar de gal·la al restaurant Los Arcos.

Maite Signes va manifestar el suport de l’Ajuntament a esta iniciativa, destacant el recolzament que es dona a l’associacionisme i als projectes que presenten les associacions.

A la imatge, els directius de la Penya amb la regidora Maite Signes.

SEGUIRE INFORMANT DELS ACTES A FER.

Per saber més del tema podeu buscar al Diari Sport, l´apartat de penyes.

FOTO I TEXT: Gabinet de premsa, Ajuntament de Gata.

 

 

1 comentario

Creative Recreation -

You introduction is detail, thank you so much material, but why do not you present some reference pics?