Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA NOVENA DEL PATRÓ DE GATA ARRIBA AL SEU 5é DIA (Dijous 26, la baixada)

LA NOVENA DEL PATRÓ DE GATA ARRIBA AL SEU 5é DIA (Dijous 26, la baixada)

Hui diumenge 22 continua la Novena que els fidels de la parròquia de Gata celebren al seu patró el Santíssim Crist del Calvari i que serveix de predecent a les festes patronals, que seran del 26 de juliol, dia de la Baixada del Crist de l’ermita a l’església, al 6 d’agost, dilluns, data en què el Crist retornarà en processó a la seua ermita del Tossalet.

La novena està tenint un fil conductor i tots els predicadors es basen en l’exhortació del Papa Francisco al voltant de la Santedat, Exhortació Gaudete et Exultate. El tema central: Missioners del somni de Déu: el somni de Déu és la santedat. Hui diumenge serà el rector Don Avelino Castell Tarazona qui predique amb el tema: "UNa sana i permanent insatisfacció daavant la justícia d’aquest món". Prepararan l’eucaristia el sector de Alcolaies i els grups parroquials de Catequesis de Comunió, Cor, Júniors i Ruah.

De dilluns a dimecres seran els rector Don Juan Sivera Henarejos, Don José Ignacio Llópez Guasp i Don Wenceslao Tomás Rocher (OFM) els que predicaran amb els temes de les cinc expressions de la santedat i el conbat i vigilància. Dijous 26, dia de la Baixada, acabarà la novena amb la predicació del rector de la parròquia de Gata, Don Francisco M. Murillo Roldán qui parlarà sobre el "Discerniment amb María".

Foto: Parròquia de Gata.

0 comentarios