Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES...I D'ABANS (Gata en el record) -1.863-: NOVES ANDES I PUBLICITATS A UN PROGRAMA ESPECIAL, 1947. *FOTOS DE FESTES*

FOTOGRAFIES ANTIGUES...I D'ABANS (Gata en el record) -1.863-: NOVES ANDES I PUBLICITATS A UN PROGRAMA ESPECIAL, 1947. *FOTOS DE FESTES*

No és una fotografia, no és una imatge, però si que és una fulla de publicitat del programa de festes de 1947 que va tindre una fita important relacionada amb el Crist. A la mateixa fulla de propagandes publicitàries ho anunciava dient que les festes es feien des del dia Sant Jaume, 25 de juliol, fins el 6 d'agost. I tenien el dia 5 per la vesprada un acte especial, la bendició solemne de les noves andes i el nou templete del patró, el Santíssim Crist del Calvari. La bendició la va fer el Vicari General de l?Arquebisbat de València a la Plaça de l'Església i després la imatge va anar pel carrer Nou, carrer Sol i Teulada i carrer Bosbe Cervera.

La salutació publicitària pel tamany del programa la feien conjuntament: "Los cafes, bares, panaderías, carnicerías, fondas, comercios de tejidos, paqueterías, perfumerías, ultramarinos, salazones, verdulerías y demás industrias y establecimientos de la población..."

La fulla encara tenia lloc per a tres publicitats directes: Julián Monfort i Cia, exportadors de fruites; José Moncho Ivars, fàbrica de cabassos i capells, fruits del país, i Francisco Zaragosí, capells i cabassos de vímet ("palma").

FONT: Programa de festes 1947. 

0 comentarios