Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL TREN, MÉS PROP EN EL TEMPS?. SOLS RESTA EL TRAM GATA-DÉNIA (Divendres 31/7, reobri el tram Calp-Teulada)

EL TREN, MÉS PROP EN EL TEMPS?. SOLS RESTA EL TRAM GATA-DÉNIA (Divendres 31/7, reobri el tram Calp-Teulada)

Divendres 31 de juliol, després de 4 mesos i 3 dies de paralitzar-se el trajecte del TRAM des de Calp a Dénia, reobrirà la línia parcialment, ja que de Calp a Teulada s’obrirà el trajecte d’11 kilòmetres, passant pel mític i problemàtic Pont del Quisi, a Benissa, i per la seua estació.

Això vol dir que està més prop el pas del TRAM per l’estació de Gata?. Sols resten els 20 kilòmetres de Teulada a Dénia, però amb els dificultosos pasos de la Garganta amb túnels inclosos, i tot el tram de Gata a Dénia. 

Tota la premsa comarcal i regional es far ressó de l’anunci que va fer a Altea el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España. A la reunió va assistir el nostre alcalde i es va parlar de Gata, així com de Dénia. A hores d’ara les obres estan des del pas a nivell de la carretera de Xàbia acabant el tram urbà fins els Plans i en dos o tres kilòmetres cap a La Xara i Dénia.

A Marina Plaza es llegia ahir divendres "El tren entre Calp i Teulada reobrirà en un una setmana 4 anys després del tancament de la línia fins a Dénia". Als subtítols: "El conseller Arcadi España anuncia la propera posada en marxa d’un dels trams de la Línia 9 de el TRAM divendres que ve" i "La Generalitat continua amb els treballs de renovació i modernització de la connexió ferroviària, que se centraran ara entre Teulada i Dénia". LLEGIU TOTA LA NOTÍCIA, PUNXANT ACÍ.

A la fotografia, els inicis de les obres des del pas a nivell de la carretera de Xàbia, a Gata. 

0 comentarios