Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

NAIX A GATA UN GRUP DE VEÏNS QUE VOLEN CONSTITUÏR-SE EN ASSOCIACIÓ, PER A DEMANAR MILLORES I RECTIFICACIONS (entre els carrers Paet, Trinquet i Montgó)

NAIX A GATA UN GRUP DE VEÏNS QUE VOLEN CONSTITUÏR-SE EN ASSOCIACIÓ, PER A DEMANAR MILLORES I RECTIFICACIONS (entre els carrers Paet, Trinquet i Montgó)

A Gata de Gorgos està naixent un associació de veïns, la primera del poble de veïnat, quan es constituïxca oficialment, que segons constaten en la seua pàgina web creada https://vecinos-gata.es.click: "El nostre objectiu es defendre els interesos comuns dels veïns de Gata de Gorgos proposant solucions i denunciant les gestions municipals perjudicials per a l’interés comú". Seguixen dient en la seua presentació: "Promoure solucions a la problemàtica dels barris i respostes satisfactòries a les demandes veïnals que contribuixquen al desenvolupament i millora de la qualitat de vida. Ens associarem per a defendre el be comú, defendre els nostres interesos, per a millorar el nostre municipi, el teu barri, la teua qualitat de vida i la de la teua família. Per a promoure solucions a la problemàtica dels barris i rebre respostes satisfactòries a les demandes socials."

En una primera iniciativa han presentat més de 250 firmes de veïns de Gata de Gorgos, sol·licitant la tornada a la doble direcció del Carrer Paet, la solució a les inundacions constants, permisos per a que puga passar la fibra òptica i neteja de parcel·les de la zona Sorts.

Al respecte de la primera, comentava el president d’aquesta comunitat de veïns, que "en principi som els veïns dels tres blocs de la via del tren (carrers Paet, Trinquet i Montgó), les finques marrons. Quan van llevar el doble sentit de Paet, ens va afectar a molts veïns i alguns enviarem per registre d’entrada que tornaren a posar el doble sentit".

Continua dient Pedraza que "al no obtindre resposta, decidim recollir firmes sol·licitant entre altres coses el doble sentit, l’arribada de la fibra òptica a l’altre costat de la via y solucionar els problemes de les inundacions. Ens van firmar més de 250 veïns, es van donar entrada a l’ajuntament el 12 d’agost".

Fins ara, no està constituïda oficialment i formalment, ja que amb el tema del COVID i les vacances, reprendran la formalització a partir d’ara. Mentre, les xarxes socials i els washaps són les ferramentes de les que disposen.

FONT: Informació pàgina web: https://vecinos-gata.es.clik. Captura de pantalla del logo de la pàgina web.

0 comentarios