Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES...I D'ABANS (Gata en el record): (foto nº 1887). AMICS DE FESTA, com un darrer dimarts (torna aquesta secció)

FOTOGRAFIES ANTIGUES...I D'ABANS (Gata en el record): (foto nº 1887). AMICS DE FESTA, com un darrer dimarts (torna aquesta secció)

Després d’un any i cinc dies (l’última de la série va ser aquell 16 de febrer de l’any passat) tornem a recuperar aquestes imatges del record com a fotografies antigues de Gata en el record.

Ho fem ara amb una foto que ben bé podria tractar-se del darrer dimarts dels anys 60. (Aclarix en este punt Andrés Pérez que seria cap a 1970). Uns amics fora de la venta de Parra es van fotografiar per al record. (Diuen en este punt primer Antonio i després Mar que era a la caseta de Paco Coloma, molt a prop de la Venta la Parra). Aquesta foto ens la facilita el gater afincat a Madrid Pepe Juan Salvá Monfort, al que li agraïsc la col·lecció remesa i que poc a poc anira eixint al blog.

Anem a la fotografia: El Montgó està al fons i es veu un camió que transporta cotxes, per això crec que és la Venta la Parra. Plantats d’esquerra a dreta mirant la foto estan Paco Coloma (propietari de la caseta), Ramón Leyda "el dentista", Pepito "Marsal" (el sastre"), Vicent "de Llisinta" (aclarix Paco Moncho que és el pare de Vicente "Capot" el de la botiga del carrer Signes), el sargent de la Guàrdia Civil, que ens diu Andrés Pérez que era Don pedro Ronda Ivars que es va jubilar en 1972, i un altre que no identifique (Paco Moncho creu que era Pedrós, el guàrdia que era del Poble Nou però treballava a la caserna de Gata). Agatxat està Pepe Salvá, el pare de Pepe Juan.

* Després de les col·laboracions i aclaracions dels amics del blog, està refet el text. Gràcies.

FONT: Foto de la col·lecció propietat de Pepe Juan Salvá Monfort.// Agraïments a Paco Moncho Pascual, Mar Coloma Ferrer, Antonio Monfort Mulet i Andrés Pérez Coba. *

0 comentarios