Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA: CENT ANYS DE FÀBRICA, MOBLES I DISSENY, POINT 1920-2020: FINS EL 6 DE SETEMBRE: EXPOSICIÓ JUNT A ART AL VENT. DAVANT L’AJUNTAMENT ( PART IV )

GATA: CENT ANYS DE FÀBRICA, MOBLES I DISSENY, POINT 1920-2020: FINS EL 6 DE SETEMBRE: EXPOSICIÓ JUNT A ART AL VENT. DAVANT L’AJUNTAMENT ( PART IV )

Seguim mirant els panells i fotografies, així com sillons i cadires. És l'exposició de l'empresa centenària POINT (1920-2020), que es pot veure junt a la mostra tèxtil Art al Vent 2020, davant l'Ajuntament. Mobles, vímet, disseny, quatre generacions. De 1920 a 1920. Premi Nacional de disseny 2019.

Ens crida l'atenció hui la cadira davant del quart panell. Era la típica cadira que estava al centre parroquial, al saló d'actes i per totes les aules.

Vegem el text de hui, que ens porta per mig de l'empresa a la SOSTENIBILITAT:

"La gestió de qualitat i sostenibilitat són molt importants a POINT. L'empresa es caracteritza per una producció responsable que garanteix els seus clients una compra sensata amb el medi ambient. La seua fusta prové de boscos de tala controlada; recicla el 100% del cartró, plàstic i espuma amb la que treballa. Un important esforç per part del departament d'I+D+I va dur al desenvolupament i patent de la fibra pròpia Shintotex d'alta resistència a l'exterior.

Així mateix, anem a recordar, la quarta part de la història de l'empresa, que trobem a l'arxiu del present blog, de febrer de 2014. Capítol quart.

TRES GENERACIONS, UN SEGLE DE HISTÒRIA DE FABRICACIÓ DE MOBLES DE JONC, MÈDULA I VÍMET (CAPÍTOL IX).

FONTS: Foto POINT (nau fàbrica). Arxiu blog, 19-02-2014.

 

0 comentarios