Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI, TERCERA ETAPA PER AL CICLISTA GATER SERGIO TORRES JORRO (Volta Ciclista a la Província de València)

HUI, TERCERA ETAPA PER AL CICLISTA GATER SERGIO TORRES JORRO (Volta Ciclista a la Província de València)

Ahir va ser una duríssima etapa, conta Sergio als seus seguidors

Hui l’etapa tercera, Nàquera-Nàquera

Després de la duríssima etapa d’ahir, el ciclista gater SERGIO TORRES JORRO afrontarà hui, dissabte, la tercera i penúltima etapa de la Volta a la Província-Diputació de València.

Ahir, Sergio ho va passar mal, però es va sobreposar a l’adversitat, arribant a un lloc paregut al primer dia dins del pelotó. Si mirem la classificació de l’etapa, Sergio Torres Jorro del "Benicàssim Me gusta-Luk" (número 41), està al lloc 77 i va fer un temps de 3 hores, 21 minuts i 54 segons, amb la diferència del primer de 8,50 minuts. A la classificació general de corredors d’èlit, Sergio estava ahir al lloc 76, amb un acumulat de 6 hores, 4 minuts i 27 segons i una diferència amb el líder de 11,31 minuts.

Ell mateixa explica que li va passar ahir i demostra el sofriment d’un corredor de bicicleta en els moments durs:

"Hui dia negre, abans d’eixir tubular rebentat, garmin no sé perquè sense bateria per a saber els kms, ritme, pulsacions etc..(començavem bé) i per a rematar-ho tot, en el sprint se m’ix la biela!!! Quasi em mate per dalt del manillar... En carrera per un moment em volia morir quan m’ha donat un "pajaron" pel cansanci i calor en mitat pujada durissima de la Frontera, etapa molt dura i ràpida,... me he pogut agafar atacant en el port de tercera en una segona fuga del dia, per darrere la primera més nombrosa, però el pelotó no ho ha permés, ritme molt alt, calor i vent, hem començat per a acabar l’etapa a l’alt de la Frontera i més o menys a la mitat el més perillós per un ciclista ha arribat, "la pajara".. Que manera de sofrir, tindre que pujar empardalat un port de tanta duresa... Al final, salvem el dia entrant el 77 de la general a algo més de 8 minuts. A la general escalem algun lloc, encara així i tot del 89 al 76 empatat amb uns deu. Demà (per hui) Naquera, etapa també duríssima, esperem passar-la millor que hui (per ahir) sense menys problemes. I acaba dient Sergio: "Gràcies a tots pel recolzament".

Hui dissabte es disputa el Gran Premi Ajuntament de Nàquera-Trofeu Salvador Tomás, una etapa de 130 kilòmetres, amb eixida prevista a les 15.25 i arribada cap a les 18.40 horas. Gomur-Cantabria s’enfrontarà possiblement a l’etapa més complicada a l’hora de defendre el seu maillot groc. Ara el líder és Israel Nuño d’eixe equip.

A la imatge, el corredor gater. 

FONT: Sergio Torres Jorro (facebook) i Federació de Ciclisme C.V. (www.fccv.es).

0 comentarios