Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ES DONEN A CONÉIXER ELS RESULTATS DEL I CONCURS ENERTEC DE FOTOGRAFIA ENERGÈTICA ( I )

ES DONEN A CONÉIXER ELS RESULTATS DEL I CONCURS ENERTEC DE FOTOGRAFIA ENERGÈTICA ( I )

GLORIA ARABÍ RIBES: PRIMER PREMI

Ja tinc la nota de premsa dels resultats del concurs, que ens facilita "Factoria d´Idees" i que transcric:

"Amb motiu de la VII Fira Gata al Carrer, Enertec ha celebrat un concurs de Fotografia Energètica que ha estat decidit per votació popular. La veïna gatera Gloria Arabí Ribes ha obtingut el primer premi amb la imatge titulada “Regant el futur”, que va rebre un total de 39 vots. Els resultats d’esta convocatòria es van donar a conéixer diumenge poc abans de la cloenda de la fira, en l’estand d’Enertec.

Al I Concurs Enertec de Fotografia Energètica han participat 37 fotografies procedents de diferents punts de la Marina Alta i de Callosa d’En Sarrià, de Gandia i fins i tot de Madrid. Les imatges han configurat l’exposició que ha presidit l’estand d’Enertec durant la Fira Gata al Carrer. La mostra d’imatges ha servit perquè el públic coneguera les obres i també perquè decidira, amb el seu vot, quina era la guanyadora del certamen. Les paperetes de la votació van prendre part en un sorteig d’un MP3 donat per Jaime Signes Tien21.

            Una vegada comptabilitzades totes les paperetes vàlides, 451 en total, la directiva d’Enertec va donar a conéixer el nom de la fotografia que havia rebut més vots, la de Gloria Arabí (39). Amb un vot menys (38) es va quedar la imatge “Fotovoltaica” d’Alicia Mulet, també de Gata. La tercera obra més votada va ser “Mi energía” de Pau Ruiz. En el quart lloc van quedar empatades a vots les obres “Tota gota compta” i “Futur radiant” de Míriam Arabí Ribes i Irene Carrillo Moreno.

            Gloria Arabí va rebre el xec de 300 euros corresponent al premi del concurs de mans dels directius d’Enertec: Emilio Signes, Lluís Morant i Bernardo Rodríguez.

Informació i foto: Factoria d´Idees.

FOTO: PRIMER PREMI: "REGANT EL FUTUR" de Gloria Arabí Ribes.

0 comentarios