Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) - 184 -

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) - 184 -

La fotografia de hui és "urbanita" com es diria ara. Però ens tenim que remuntar a l´any 1959 i trobar aquest carrer de terra de dins del poble. És dins del carrer Teulada, molt a prop dels quatre cantons, amb el carrer Sol. La foto és de les que fan època. I com sempre passa la calitat és molt bona en blanc i negre, quasi més que en color.

A l’esquerra està la casa de Jaime "Cabellos", abans de reformar-se. A la dreta, la casa de Pepica Argudo. Si es fixeu hi ha una porta que hui en dia no està, perquè n´hi ha una altra més menuda. L’altre cantó a la dreta, també encara per reformar, es casa d´Anitín (germana de Pepe).

De les persones que surten, s´identifiquen algunes -segons m´han contat- com la mare de Pilar (la Tia María) que viu ahí prop d´on està feta la foto. Està al mig del carrer. El xiquet que està en bicicleta és un nebot de Pilar, de Veneçuela. L´altra dona més major vivia més avall, també al carrer Teulada. La que no s´identifica és la més jove, de la part dreta, així com el xicon més majoret. 

0 comentarios