Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

QUASI ROBEN LES PORTERIES DEL CAMP DE FUTBOL VELL DE "LES SORTS"

Ni les instal·lacions respecten els lladres

La col·laboració ciutadana ha donat el seu fruit

Informava hui la Policia Local de Gata a la seua fulla i al seu facebook d’un robatori quant menys curiós i sorprenent. Lladres que estaven intentant emportar-se les porteries del vell camp de futbol "Les Sorts". Comentaven els gaters que fins a les instal·lacions volen fer-se amb elles.

Però gràcies a la col·laboració ciutadana, que ha avisat a temps, s’ha pogut localitzar a dues persones que estaven tallant amb una radial les porteries del camp de futbol vell, per a fer-les a trossets i robar-les. Estaven començant a carregar-les en una furgoneta. Les persones han sigut denunciades i es proseguiran diligències contra ells. Gracies als veïns -comenta la Policia Local de Gata en el seu escrit-, una vegada més, per defendre el que és d’ells: la seguretat.

Per altra banda, els agents informen d’un avís aquesta vesprada des de Gata Residencial, que uns desconeguts es trobaven manipulant cables elèctrics de les faroles d’aquella urbanització. Al fer notar els veïns la mala conducta, han abandonat el lloc, però les dades recollides són importants: furgonetas blanca, tipo com la Ford Transit, matrícula que comença per CC-77 i continua per algtres lletres. Altra vegada, la col·laboració ciutadana gatera ha estat fonamental.

FONT: Policia Local, a través del seu facebook.

0 comentarios