Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

NOVA SECCIÓ DEL BLOG: "RACÓ LITERARI GATER"

NOVA SECCIÓ DEL BLOG: "RACÓ LITERARI GATER"

Encete hui, 11 de setembre, cara a la tardor que està ja pròxima, una nova secció al blog del "Cronista de Gata". Just als dos anys i cinc mesos després d’iniciar el blog. Un dels usuaris més fidels de "Cronista de Gata" em va fer el comentari i crec que és una bona idea, fer una finestra gatera als versos, a les poesies, a la prosa poètica.

La nova secció es diu "RACÓ LITERARI GATER" i es tracta de publicar totes les poesies o prosa poètica o escrits que arriben al "Cronista" (teniu el meu correu a la columna de la dreta, just dalt dels temes. De tota manera el torne a posar: mivisig@hotmail.com.

Lògicament, podeu participar tots els gaters i els que no ho són però es consideren amants del poble, fills adoptius, amics. Les poesies i els temes poden ser variats, però sempre que tinguen un criteri raonable de cara a la publicació. Vosaltres mateixa podeu expresar els sentiments més estimats al poble de Gata, a les coses nostres, a la terra que xafem i vivim.

També podeu fer-me arribar poesies o escrits dels vostres avantpassats. Qui sap si el vostre avi era un gran escriptor amagat al poble?. Qui sap si entre els avis i revesavis vostres formaven una gran família poètica, escriptors no consagrats?.

Poden estar les poesies, els escrits, en castellà i en valencià. Totes les poesies malsonants i no adequades no seran publicades.

Ja ho sabeu, des de hui: "RACÓ LITERARI GATER" és una nova secció del meu blog.

Per a començar, publique una poesia de Donya Anita, que anava dedicada al Santíssim Crist del Calvari. Està en castellà, però conté una gran emotivitat. A més, aprofitem per recordar aquella mestra tan bona i exemplar que va ser Anita Diego. Si recordeu, la poesia va ser publicada any rere a un programa de festes i es va llegir a la "I Nit Poètica al Crist", que amb motiu de la programació del 250 aniversari Ermita-Crist es va fer dins l’ermita i tant èxit va tindre.

Agraïsc de bestreta i de tot cor, les vostres aportacions poètiques i si són de temàtica gatera, resaltaran més dins del blog.

0 comentarios