Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HA TORNAT A VINDRE EL RIU !! (més de 100 litres de pluja; del 19 al 25 de gener va ser l'última baixada)

HA TORNAT A VINDRE EL RIU !! (més de 100 litres de pluja; del 19 al 25 de gener va ser l'última baixada)

(PODEU MIRAR L’ÀLBUM DE LA VINGUDA DEL RIU D’AQUESTA VESPRADA, PUNXEU ACÍ). FOTOS: Jaume Boronat, Antonia Torres i Juan Miguel Vives.

Aquesta vesprada hem contat amb un convidat de luxe que no fa molt de temps ja el van tindre a Gata: HA TORNAT A VINDRE EL RIU !!, com diguem els gaters al fet de la baixada d’aigua al llit del Riu Gorgos al pas per Gata. Els més de 100 mm. de pluges, distribuïts amb menys de 24 hores han fet que "una riuadeta" haja vingut aquesta vesprada i, sobre tot, els 168 litres per metre quadrat que s’han mesurat a Castell de Castells, d’on partix el riu a la unió dels barrancs Malafí i Castells. Cap a les sis de la vesprada s’omplia el vell llit del riu d’aigua, de nou, al pas per Gata. Les fotografies estan fetes des dels dos ponts urbans.

Tornant la vista enrere, enguany repetix ja que del 19 al 25 de gener va xorrar l’aigua pel riu a Gata. Ara torna a sorprendre’ns, una vegada més.

    La imagen puede contener: montaña, exterior, naturaleza y agua
    La imagen puede contener: cielo, exterior, naturaleza y agua
    La imagen puede contener: cielo, exterior, agua y naturaleza

FONTS: Foto portada de l’article: Jaume Boronat. Recull de fotos de l’àlbum, Jaume Boronat, Antonia Torres i Juan Miguel Vives.

0 comentarios