Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL RIU GORGOS TORNA A PORTAR AIGUA: el cap al pas per Gata (18.50 hores)

EL RIU GORGOS TORNA A PORTAR AIGUA: el cap al pas per Gata (18.50 hores)

(PER A REPASSAR LES FOTOS I VÍDEOS DEL CAP DEL RIU AL PAS PEL PARC I PONT DE LA FONT DEL RIU, PUNXEU ACÍ)

Torna a vindre el riu Gorgos!!. Com diguem els gaters cada vegada que apareix l’aigua al llit del riu, aquesta vesprada, de 17.40 a 17.55 aproximadament, l’aigua ha baixat prou espai travessant el poble de Gata. Degut a les fortes i quantioses pluges de les muntanyes de l’interior, "ha vingut ara una riuaeta". Hui dijous 19 de gener de 2017. Després de la gran nevada d’ahir, hui la riuadeta. Qué més volem per ara!!.

Vos he posat algunes fotografies del CAP DEL RIU, perque des de dalt del nou pont hem seguit en directe i al punt l’arribada de l’aigua del riu. També dos vídeos que aclarixen millor com arriba la primera avinguda d’aigua. No fa molt, el passat 18 de desembre de 2016, va vindre una forta riuada per les pluges fortes d’aquells dies previs als nadals.

    La imagen puede contener: cielo, árbol, exterior y naturaleza
    La imagen puede contener: cielo, exterior, naturaleza y agua

Si fem un repàs a les últimes baixades d’aigua i que els gaters hem dit allò de: ¡"Ha vingut el riu! ens remuntarem, com he dit, primer al 18 de desembre de 2016. Recordem PUNXANT ACÍ. Més enrere recordem el 2 de novembre de 2015. Per a recordar-ho PUNXEU ACÍ. I més enrere encara el 25 d’abril de 2013. Si voleu també recordar-ho PUNXEU ACÍ.

0 comentarios