Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI DIA DEL PILAR, COMENÇA EL SEU MINISTERI A GATA EL NOU RECTOR DON JUAN ANTONIO NAVARRO TARÍN (campaners voltejaran al campanar de l'església)

HUI DIA DEL PILAR, COMENÇA EL SEU MINISTERI A GATA EL NOU RECTOR DON JUAN ANTONIO NAVARRO TARÍN (campaners voltejaran al campanar de l'església)

Hui dilluns dia 12 d’octubre, Festa de Nostra Senyora del Pilar, tindrà lloc l’entrada del nou rector de la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Gata de Gorgos. Degut a les mesures sanitàries s’ha n establert tres punts per a rebre a DON JUAN ANTONIO NAVARRO TARÍN, el rector que regirà des de hui els destins parroquials de Gata.

A les 17 hores serà rebut pels rectors i diaca fills de Gata, junt a alguns repreesentants del Consell Parroquial i els veïns que vulguen al CEMENTERI PARROQUIAL. Allí farà una oració pels fidels difunts de Gata.

A les 18 hores visitarà oficialment l’ermita del Santíssim Crist del Calvari i també allí serà rebut per la Confraria del Crist i veïnat.

Finalment, a les 19 hores, i després de ser rebut a l’ajuntament per les autoritats municipals, i amb la presència del bisbe auxiliar Don Arturo Ros, Don Juan Antonio Navarro prendrà possessió, celebrant-se l’eucaristia, junt a altres rectors que l’acompanyaran, el consell parroquial, la seua família, i els veïns i veïnes que puguen cabre amb l’aforament llimitat de l’església. La missa serà cantada pels cors Serrillars i Parroquial.

L’equip tècnic de la parròquia, ha avisat aquest matí que a causa de problemes tècnics, l’emissió de la missa serà per facebook live. Passaran l’enllaç i quan s’obriga deuen seleccionar obrir amb en el seu navegador.

Des del Consell Parroquial es va fer el comunicat, que es va llegir a totes les misses del cap de setmana i que és el que podeu veure i llegir, explicant com serà l’entrada del nou rector, degut a les condicions llimitades que vivim. 

Una novetat es produirà en aquest dia tan especial d'entrada. Per exprés desig del nou rector, uns campaners voltejaran les quatre campanes del campanar de l'església parroquial. Serà emotiu, tornar a veure a experts campaners fent sonar les campanes gateres.

Tornant a fer un resum de la trajectòria del nou rector, cal esmentar que és el número 52 des de la creació com a Curato de primera categoria (parròquia) en 1574. DON JUAN ANTONI té 42 anys d’edat. Fou ordenat sacerdot l’any 2002 per l’arquebisbe, monsenyor Agustín García Gasco. Va estar de formador del Seminari Menor de la diòcesis de València, a Xàtiva, des de l’any 2006 al 2012, passant després als temples de Nostra Senyora dels Dolors y la Sagrada Família de València fins el 2017. A febrer d’eixe any va ser nomenat párroco de la parròquia del Sagrat Cor de Jesús de Patraix (València) fins al nomenament d’aquesta parròquia de Gata. A més també va ser Consiliari de la "Hospitalitat Valenciana Nostra Senyora de Lourdes", la peregrinació que amb voluntaris ajuda a arribar al Santuari marià a persones malaltes i discapacitades.

FONT: cartell anunciador, parròquia de Gata de Gorgos.

0 comentarios