Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

TRES JOVES GATERS (TONI JORRO, JORDI BARCHINO I PAU ALBEROLA), CAMPIONS D'ESPANYA DE LLAÜT MEDITERRANI (pertanyen al CN Dénia)

TRES JOVES GATERS (TONI JORRO, JORDI BARCHINO I PAU ALBEROLA), CAMPIONS D'ESPANYA DE LLAÜT MEDITERRANI (pertanyen al CN Dénia)

 

El poble de Gata de Gorgos està donant moltes alegries a nivell esportiu, L’última la van protagonitzar tres joves gaters el passat dia 4 d’octubre en aigües del Mar Menor a Múrcia, on se celebrava el campionato d’Espanya de Llaüt Mediterrani categoria absoluta.
L’equip del CN DENIA, al qual pertanyen els tres gaters TONI JORRO, JORDI BARCHINO i PAU ALBEROLA,  va conseguir alçar-se amb el desitjat títol, ja que encara no tenien eixe títol en les seues vitrines, al llarg de la seua història. 
Esta temporada ha estat plena d’exits per a la història del Club Nàutic Dénia. Han aconseguit tots els títols possibles, la qual cosa fins ara no s’havia conseguit cap club, ser Campions de Lliga, Campions Autonòmics, Campions de regata de Fons Santa Pola-Tabarca i ara finalment Campions d’Espanya.
 
El Campionato d’Espanya va estar molt disputato i els deniers van anar el·liminant en diverses mànegues a equips favorits com el CN Málaga o equips catalans que en anys anteriors havien conseguit enportar-se el títol. 
En la regata final van lluitar contra el  Politècnic de València, el CN d’Alacant i el CN de Calp, conseguint a base d’esforç i una preparació física envidiable portar un ritme altíssim que va marca l’última mànega i els va portar al campionat.
Tan exitós equip tenia entre els seus components als tres gaters que ja he nomenat, Jorro, Barchino i Alberola, que han tingut una molt important part en la consecució d’aquests títols.
En la foto portada de l’article i del facebook, en el moment de posar amb les medalles, podem veure a la fila de darrere, tercer per la dreta a JORDI BARCHINO i agatxats davant a PAU ALBEROLA i en el centre a TONI JORRO.
FONTS: Informació i fotos facilitades per Jordi Barchino Ferrer.

0 comentarios