Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIUMENGE 30, EL GRUP ESPELEOLÒGIC GATENSE COL·LABORA EN L’ORGANITZACIÓ DE LA 18 VOLTA SENDERISTA AL BARRANC DE L’INFERN (VALL DE LAGUAR)

DIUMENGE 30, EL GRUP ESPELEOLÒGIC GATENSE COL·LABORA EN L’ORGANITZACIÓ DE LA 18 VOLTA SENDERISTA AL BARRANC DE L’INFERN (VALL DE LAGUAR)

Com cada any, i ja són 18 edicions, el Grup Espeleològic Gatense serà un dels puntals forts en l’organització de l’event esportiu, de muntanya i de senderisme, de la XVIII Volta Senderista al Barranc de l’Infern, que se celebrarà diumenge 30 d’octubre 2016. Caldrà tindre en compte, com quasi sempre, el canvi d’hora. En l’organització de la Volta estan també implicats l’Ajuntament de la Vall de Laguar, per mig de la regidoria d’Esports i Turisme; BEGAPE, Protecció Civil de la Marina Alta, que també estaran els membres de Gata; Diputació d’Alacant i la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana. També el destacament de la Guàrdia Civil de Muntanya i col·laboradorts hanituals de la Volta.

Anit dimarts 25 es tancaven les inscripcions oficials i el programa del dia 30 començarà a les 8 del matí. Fins les 9,30 aniran recollint-se els tickets dels participants, que tenen dret a l’excursió, al putxero i als regals. A les 15 hores serà el putxero gegant, que -com ja és tradicional- tindrà lloc a les escoles de Fleix, el poble d’en mig del municipi de Vall de Laguar.

La Volta Senderista al Barranc de l’Infern, per als que no la coneixeu, és una marxa per muntanya no competitiva, amb l’objecte de potenciar la pràctica de l’esport de muntanya, el Senderisme, a més de gaudir de les magnífiques panoràmiques que dona el paisatge i els escalons de la que diuen és la Catedral del Senderisme d’Espanya.

FONT: part del cartell anunciador.

 

0 comentarios