Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MIGUEL ÁNGEL SERRA GUANYADOR ABSOLUT, I TERE ARABÍ, GUANYADORA DEL TEMA OBLIGATORI, DEL RALLY FOTOGRÀFIC "RINCONES DE SORIA"

MIGUEL ÁNGEL SERRA GUANYADOR ABSOLUT, I TERE ARABÍ, GUANYADORA DEL TEMA OBLIGATORI, DEL RALLY FOTOGRÀFIC "RINCONES DE SORIA"

Fins a Soria reconeixen la llavor i qualitat del Fotoclub Forat de Gata. Dos socis i membres destacats del mateix han estat guardonats aquest cap de setmana passat a Soria, al II Rally Fotogràfic "Rincones de Soria", que organitza Fotografiando Soria i patrocina l’ajuntament d’aquella ciutat castellana. Participaren 65 persones. El guanyador absolut del rally, amb la millor sèrie i la millor foto, va ser el gater MIGUEL ÁNGEL SERRA. La guanyadora del tema obligatori, que era la font de El Espolón va ser la gatera TERESA ARABÍ. També estava el president de l'associació que no falla mai en aquestes grans cites fotogràfiques, Pepe Mengual.

El diari "El mirón de Soria" ho publica titulant:"Miguel Ángel Serra gana el II Rallye Fotográfico "Rincones de Soria". Als subtítols: "El soriano mejor clasificado ha sido Luis Fidel Mateo" i "Miguel Ángel Serra ha sido el ganador absoluto, tanto por la mejor serie como por la mejor fotografía, en la segunda edición del Rallye Fotográfico "Rincones de Soria".

Quan parla del premi a Tere Arabí diu el mateix diari: "La ganadora del tema obligatorio ha sido Teresa Arabi, con su instantánea de la fuente de El Espolón."

Si voleu veure la notícia, PUNXEU ACÍ.

A la fotografia, el lliurament dels dos premis, a Serra i Arabí.

FONT: diari digital "Elmirondesoria.es". Informació i fotos.


0 comentarios