Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS JÚNIORS DE GATA, DE CONTINUA FORMACIÓ (dissabte passat, a Benissa)

ELS JÚNIORS DE GATA, DE CONTINUA FORMACIÓ (dissabte passat, a Benissa)

PODEU FER MÉS GRAN LA FOTO DE PORTADA, PUNXANT ACÍ.

PER A ENTRAR A LA PÀGINA WEB I VEURE L'ARTICLE I MÉS FOTOS, PUNXEU ACÍ.

El passat dissabte, 13 de febrer, més de cinquanta educadors de la zona de la Marina van poder gaudir d’una experiència formativa que girava al voltant de l’Any de la Misericòrdia, el qual va començar el passat 8 de desembre de l’any passat i que acabarà el vint de desembre d’aquest mateix any.

El centre amfitrió de la formació va ser els Juniors de la localitat de Benissa, qui va començar la jornada, aproximadament, a les 10:00h, amb una oració on tots els assistents s’encomanàren a Déu per tal que els acompanyés durant el dia i, al mateix temps, durant tot aquest any dedicat, essencialment, a la reflexió sobre la seva misericòrdia.

Després, mitjançant una dinàmica amb adhesius que pretenia trencar una mica el gel, es va organitzar el grup de més de mig centenar de persones, en dos subgrups: els més joves i els més majors, que van rebre una explicació sobre la misericòrdia i les obres espirituals i físiques relacionades amb ella, a càrrec de Maria i Rebeca, consagrades de la localitat.

Més tard arribà l’hora d’esmorzar i, havent acabat, el gran grup es va dividir en altres més reduits que van aplicar el que havien aprés durant el matí, als seus centres, a forma d’idees, segons les seues pròpies experiències. En acabar, aquestes propostesvan ser posades en comú per un portaveu de cada grup.

Per finalitzar l’encontre, es va pregar pel que cadascú dels assistents necessités i finalment, es va posar la cançó de les Jornades Mundials de la Joventut (JMJ), que aquest any es celebra a Crackòvia.

En resum, va ser una jornada intensa que va transmetre els assistents l’essència de la misericòrdia i els fonaments per poder compartir-la cadascú, en els seus respectius centres.

A la imatge, els set educadors del centre de GATA, a l'esquerra mirant la foto, de negre.

FONT: Text, pàgina web Juniors M.D. Zona La Marina. / FOTO: Júniors Marina Alta.

 

0 comentarios