Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -463-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -463-

Abans de comentar la foto de hui cal dir que considere que són fotos antigues aquelles que són història encara que no faça molt de temps, encara que siguen uns quants anys els que diferencien la foto de hui. I no per dir-se la secció "Fotografies antigues" tenen que ser totes de "l’any de la picor" (bé, això és un dir). Vull dir que dels anys 80 i 90 del segle XX ja són fotos passades, si no voleu "antigues".

Bé, la foto de hui també és històrica perquè és dels anys 80, com deia, però és el principi de les barraques a la Plaça Nova i algunes tenien pis primer, com aquesta de la penya "La Canterella", una de les pioneres a la plaça. Podeu veure caretes de joves que hui ja són majors. De xics que hui ja són més grans. Les bombetes per la plaça i la il·luminació del ròtul li donava aquell encant de festa a la plaça.

 

 

1 comentario

Un del poble ansiós per les festes del Santíssim Crist del Calvari -

Els primers anys de les barraques a la Plaça Nova, tot un èxit. La Plaça de gom a gom i un ansia de festa per demés. Quins anys aquells plens de joventut i anhels que el temps a cobert de maduresa i preocupacions pels nostres fills. Ara els toca a altres jovens gaudir a flor de pell les festes. Que ho aprofiten de manera sana sense deixar-se res, s'ho mereixen tot, perquè minut que se-n va, ja no torna mai.