Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA HA PARLAT I PARLA DE...ART AL VENT XII (GATA)

LA PREMSA HA PARLAT I PARLA DE...ART AL VENT XII (GATA)

El diari digital "Xabiaaldia.com" publica un article referent a ART AL VENT XII. Titula: "Art al Vent cumple 12 años animando el agosto en Gata de Gorgos". L’article de Carlos López diu al subtítol: "Art al Vent es la cita ineludible del mes de agosto en Gata de Gorgos. Una muestra que reinterpreta la tradición de colgar los “cobertores” de los balcones y que se traduce en arte contemporáneo en todas sus expresiones".

Dies enrere, a dos dies de la presentació el dia 4, els diaris que tracten les notícies de la comarca es feien ressó de l’event cultural i lúdic que tindrà lloc a Gata del 14 d’agost al 6 de setembre. Titulava: "Art al Vent Gata: 129 teles de 26 païssos diferents exposades al carrer La Bassa". Als subtítols: "Josep Ginestar destaca que és la manifestació artística d’art contemporani més gran de l’Estat Espanyol. També, una senya d’identitat del municipi" i "La gran novetat enguany serà Art al Vent Infantil, a la Plaça de Sant Antoni". També els diaris Información / Levante i Las Provincias publicaven la notícia. Publicava el diari alacantí: "Art al Vent vestirá los balcones con 129 telas". Al subtítol: "Se vestirán los balcones de la calle la Bassa de Gata de Gorgos por telas realizadas por artistas de 26 países".

Finalment, el diari Las Provincias publicava: "Art al Vent de Gata recibe esta edición 240 propuestas y tendrá una sección infantil". A la fotografia interior teniu a l’alcaldessa, a Josep Ginestar i a la regidora de Cultura. Foto: Tino Calvo. A la fotografia de portada, la foto de Carlos López d’una edició anterior al carrer La Bassa.

La edil de Cultura, ayer, junto al director de Art al Vent y la alcaldesa de Gata. :: Tino Calvo

FONTS: diaris digitals Xabiaaldia.com i Marina Plaza. Diaris: Información i las Provincias. Fotos: Carlos López i Tino Calvo.

0 comentarios