GORGOS CF: EMPAT I DERROTA PER AL JUVENIL I EL MAJOR, RESPECTIVAMENT

Els últims partits del cap de setmana els van jugar el primer equip, dissabte passat dia 4 per la vesprada-nit, i els juvenils, diumenge 5 pel matí. El primer equip va caure a Mutxamel per 4 a 2. Els gols del Gorgos els marcaven Lucas, de penalti al minut 32, el 2-1, i Eloy al 65 el 3-2. A la classificació, el Gorgos ha baixat a la desena posició. Té 10 punts de les 8 jornades disputades: 3 victòries, 1 empat i 4 derrotes. 11 gols a favor i 15 en contra. Lidera el grup 7é de Primera Regional el Pego CF amb 22 punts. Diumenge dia 12 torna a jugar a casa i ho fa al derbi comarcal més pròxim, contra el Pedreguer. Serà a les 16.30 hores el partit.

Pel que fa al juvenil diumenge pel matí va obtindre un valuós empat a 1 gol a Sant Vicent contra el Jove Espanyol Sant Vicent. El gol el marcava de penalti Vicent Ferrer al minut 17. Empataven els alacantins al 83. A la classificació, el Gorgos és seté amb 14 punts dels 9 partits disputats: ha guanyat 4 partis, ha empatat 2 i ha perdut 3. 20 gols a favor i 12 en contra. El pròxim cap de setmana el Gorgos juvenil també jugarà en casa, no té encara horari oficial, i ho farà contra el següent classificat, el Simat.

FONT: FFCV.