Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA: JUBILACIÓ DE PACO BORONAT CARRERA (37 anys de Policia Local al poble)

GATA: JUBILACIÓ DE PACO BORONAT CARRERA (37 anys de Policia Local al poble)

El passat dissabte dia 30 de juny es jubilava el Policia Local de Gata de Gorgos PACO BORONAT CARRERA. Als 64 anys d’edat i junt a la seua família (dona i dos fills) ja gaudix de la guanyada jubilació. Els seus companys, tant de la Policia com els funcionaris de l’Ajuntament i corporació, li van fer el comiat del treball dilluns dia 2 de juliol. Tots ells, l’homenatjat i la seua dona es van fer la foto de família, al raconet de baix del campanar, lloc tan conegut per tots, per a que tinga un record de la seua vida laboral.

Natural de Benirrama (Vall de Gallinera), va vindre al món en 1954. Casat amb Charo i amb dos fills, Francisco José i David, va aprovar la plaça en 1981 i el dia 1 de juny entrava al cos de la Policia Local de Gata. S’encarregava també, en els primers anys de policia, del cotxe de bombers que tenia el parc local; era la protecció civil d’aquells temps. Va destacar en l’ajuda en la coneguda pantanada de Tous. Un altre acte destacable va ser l’ajuda prestada amb la cuba pel poble, quan tallaven l’aigua en temps de sequera.

Ja en l’última etapa de la seua vida laboral, el 6 d’octubre de 2012 se li feia un reconeixement pels anys prestats en servici i el 21 de juliol de 2014 a Alacant, a proposta de la Policia i Ajuntament, se li concedia  la Creu al mèrit policial amb distintiu blanc per complir més de 25 anys d’antigüitat en el Cos i per la seua trajectòria professional.

FONT: Fotos ajuntament.





0 comentarios