Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HOMENATGE A MANUEL LÓPEZ FERNÁNDEZ -MANOLO- ( II )

HOMENATGE A MANUEL LÓPEZ FERNÁNDEZ -MANOLO- ( II )

( PODEU FER LA COMPOSICIÓ MÉS GRAN, PUNXANT ACÍ )

Els organitzadors de l’event, de l’homenatge a Manolo, van trobar a bé que el que us escriu li fera una "Semblança" a l’homenatgeat i així s’ha fet. Ací teniu el què he declamat aquesta vesprada, mantenint el lliurament de regals i plaques. És una dedicatòria a Manolo:

"SEMBLANÇA D’UN POLICIA QUE JUGAVA A SER ENTRENADOR. A “Manolo”, Manuel López Fernández. Si em permitiu…

Estem ací per a rendir-li un homenatge familiar, particular, dels que han estat al GORGOS C.F., en el futbol base amb MANOLO, el policía que jugaba a ser entrenador i quin entrenador!!.

Ell quan en contava tot el seu historial no parava: dos lligues guanyades, partits contra la droga, festa del futbol base, campionats comarcals, minijocs, partits per ajudar a xiquets malats, tot això i més ha anat “embotinant” com diguem ací a Gata a tots els directius, pares, mares i xiquets, PER A QUE FORA UNA REALITAT. A tots aquells que ha anat trobant al seu pas els ha motivat per a un bé comú, treballar dins d’un camp de futbol per a ser campions.

Molts de vosaltres que hui esteu al primer equip, als juvenils, o fora de Gata heu passat per la seua escola, la seua cantera. Perquè ell ha fet escola en el futbol gater, ha fet cantera i ha tret el millor de tots vosaltres. La seua entranyable persona l’ha projectada sempre cara als xiquets i al futbol, també quan allà als quatre cantons es posava i es posa de policía. Ell és Manolo, l’amic dels xiquets que a tots coneix i sap el seu nom.

Els homenatges es fan perquè s’ho mereixen, en el cas de Manolo s’ho mereix i molt. Ha vingut ací estorat, alterat per què la policía el reclamava, com sempre ha anat a tots els llocs que l’han necessitat. I s’ha trobat en els seus xiquets que ja no són tant, ara són més majorets. Els seus alumnes-jugadors que han volgut dedicar-li un partit, un menjar de germanor i una dedicatòria.

Hui si que s’han adelantat a ell i ell s’ha sorprés. Jo crec que no esperaba este homenatge i per tant, deu estar doblement content, perquè sí que el recorden com a entrenador més de vint anys i sí que volen quedar-se en els seus consells.

MIGUEL VIVES SIGNES, Cronista Oficial de Gata de Gorgos

A la composició teniu altres moments de la jornada.

0 comentarios