Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HOMENATGE A MANUEL LÓPEZ FERNÁNDEZ -MANOLO- ( I )

HOMENATGE A MANUEL LÓPEZ FERNÁNDEZ -MANOLO- ( I )

( PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ)

Tots els seus jugadors dels 22 anys d’entrenador li han fet un emotiu homenatge

Mares, pares, directives i l’Ajuntament s’han sumat a l’acte

Tot es guardava com es podia en secret. Ell no sabia res. Es menejaven els fils, gràcies a Toni Signes i Javi Espasa, que s’ho han "currat". Al final, més de cent joves, mares i pares, així com amics d’ell, s’han presentat al camp de "Les Costeres". La Policia l’ha portat allí per sorpresa, ell sospitava alguna cosa, però no acabava de llligar tots els caps. Finalment, li han rendit un senzill però a la vegada molt gran homenatge.

Manuel López Fernández, "Manolo", el policia -entrenador al llarg de més de vint anys al futbol base del Gorgos C.F., ha tingut uns moments molt emotius.

Després de ser rebut amb una traca i saludar a tots, han començat quatre partits de tots els jugadors que van anar passant per ell, per Toni i Rafa, per Manolo, pels entrenadors als quals ell també acompanyava.

Després s’ha fet un dinar de germanor i al final se li ha donat un àlbum fet pels mateixos jugadors amb les firmes d’ells; una foto de mares dels anys 90, i dos plaques. Els jugadors han posat a la placa: "A Manolo López, Gracias por habernos hecho disfrutar tanto durante estos años. Has sido y siempre serás el mejor. 18-3-2012". L’Ajuntament també li ha fet una dedicatòria. Han estat presents la regidora d’esports, María Rosa Simó i l’alcaldessa Ana María Soler. La placa deia: "Ajuntament de Gata de Gorgos, Regidoria d’Esports. A D. Manuel López Fernández. En agraïment a la seua dedicació com a entrenador, assessor i per la seua implicació personal durant més de 20 anys pel futbol d’este municipi. Amb data de hui signes la regidora d’esports i l’alcaldessa.

Manolo, l’homenatjeat, ha tingut paraules d’agraïment per l’homenatge, i ha recordat a tots els que han estat amb ell i a tots els jugadors.

A la composició fotogràfica d’aquesta entrada, a la següent i a la foto de grup de tots els jugadors i Manolo teniu diversos moments de la jornada emotiva per a ell, Manuel López, simplement Manolo.

 

0 comentarios