Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GATER KIKO SOLER SIGNES PARTICIPA EN EL TRANS-NOMAD A BENASQUE FENT UN BON RESULTAT (13 de 40)

EL GATER KIKO SOLER SIGNES PARTICIPA EN EL TRANS-NOMAD A BENASQUE FENT UN BON RESULTAT (13 de 40)

El gater KIKO SOLER SIGNES, que està vivint a Espot (pirineu lleidetà), va participar els passats dies 15 a 18 de setembre en el Trans-Nomad 2016, una modalitat de bicicleta de muntanya novedosa a Espanya, encara que als Alps es fa des de 2013. Kiko va participar a la prova que segons el gater esportista té l’esperit de l’esència de la montaine bike.Va ser una carrera d’enduro de 4 dies per la vall de Benasque. Després de dos mesos intensos de preparació els resultats no s’han fet esperar i Kiko ha quedat al lloc 13 de la classificació general.

Ens explica Kiko en qué va consistir la prova:

"La prova dura quatre dies, entre desnivells i distàncies. Té uns trams cronometrats, sempre de baixada, i cada dia hi han tres o quatre. i enllaços per anar d’un tram a un altre, que poden ser de pujada o baixada, o carregant la bici al coll, aixo es diu "ciclomontañismo en la versio enduro". Carreres d’enduro ja es feien a Espanya, pero de un dia i sense carregar la bici al coll. Aquest format de prova es innovador a Espanya i s’acosta més a una aventura que a una carrera. La prova es va fer al pirineu de Huesca i cada dia dormiem a un camp base diferent amb tenda de campanya. La classificació final es fa sumant tots els trams cronometrats dels 4 dies".

En quant a la classificació, Kiko Soler Signes va quedar, com he dit, al lloc 13. A la primera etapa quedava el 17, a la segona al mateix lloc; a la tercera el 13 i a la quarta el 19. Després dels quatre dies i les corresponents etapes, va fer una suma de 2:03:35,64, quedant a +20:39,58 del gunyador Rubén Rodríguez Iglesias.

De nou, un gater ens sorprén fent una bona prova i demostrant la preparació per aquestes proves, que són dures i dificultoses.

FONT: Fotos i informació Kiko Soler Signes.

0 comentarios