Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID-19, G.V.: TOQUE DE QUEDA, DES DE LA 1 D'AQUESTA NIT (De 00,00 a 06,00 hores totes les nits fins el 9 de desembre)

COVID-19, G.V.: TOQUE DE QUEDA, DES DE LA 1 D'AQUESTA NIT (De 00,00 a 06,00 hores totes les nits fins el 9 de desembre)

Estava cantat. I més, tal com anaven les reunions socials i els coneguts per "botellons". La Generalitat Valenciana ja ho aplicarà aquesta nit mateix. A la 1 de la matinada. La nova resolució autonòmica entra en vigor ja i s’allargarà fins al dia 9 de desembre amb les següents cinc MESURES, a tindre en compte, perquè per segona vegada caldrà doblegar la curva de contagis:

Entrada en vigor a les 01:00 del 25 octubre de 2020

PRIMERA:
Es restringeix la mobilitat nocturna a tota la Comunitat Valenciana entre les 12 de la nit i les sis de la matinada. En eixa franja horària, només podran transitar pel carrer aquelles persones que vagen a treballar, que tornen a casa del treball, o que es desplacen per una causa de força major, com una urgència mèdica o l’atenció d’una persona depenent.
SEGONA:
Es limita a 6 persones el número màxim de membres en una reunió de caràcter familiar o social en espais públics, i també en espais privats entre persones no convivents.
TERCERA:
Els jardins i zones d’esplai a l’aire lliure només podran estar oberts fins les 10 de la nit.
QUARTA: En establiments d’hosteleria i restauració: El consum serà sempre en taula, mai en barra. Les taules seran d’un màxim de 6 persones. ELs establiment tancaran a la mitjanit.
CINQUENA:
Queda prohibida la venda d’alcohol entre les 10 de la nit i les 8 del matí, excepte en hosteleria i restauració.
FONT: Informació oficial, GV.

0 comentarios