Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA REPRÉN LES JORNADES MATEMÀTIQUES VICENTA CASELLES COSTA. Del 23 al 25 de setembre, ciència, conferències, tallers,...

GATA REPRÉN LES JORNADES MATEMÀTIQUES VICENTA CASELLES COSTA. Del 23 al 25 de setembre, ciència, conferències, tallers,...

Del 23 al 25 de setembre tornen les matemàtiques i la ciència a Gata amb la 5a edició de les Jornades Matemàtiques Vicent Caselles Costa, organitzades des de la Comissió Vicent Caselles amb el suport de l’Ajuntament de Gata de Gorgos, la Universitat de València, l’associació Meridià Zero, l’Escola de Matemàtiques de la Marina Alta (EMMA) i el CEFIRE. El tema d’aquesta edició, de gran actualitat, serà “Les matemàtiques del Big Data: Anàlisi i visualització de dades”.

Les jornades es realitzaran durant el cap de setmana a l’Edifici Polivalent “Guillem Agulló” i les activitats, orientades a un públic general i no especialista, inclouran conferències, tallers i també una taula redona amb científics de dades de diverses empreses.

Els conferenciants d’enguany seran Valery Naranjo, directora del Laboratori de Visió per Ordinador i Comportament (CVBLab) de la Universitat Politècnica de València, Emilio Soria, director del Laboratori d’Anàlisi Intel·ligent de Dades (IDAL) i del Màster de Ciència de Dades de la Universitat de València, i  Verónica Sanz, investigadora de l’Institut de Física Corpuscular de la Universitat de València-CSIC i especialista en l’aplicació de la intel·ligència artificial en física de partícules. 

Les conferències són plenàries i públiques però per participar als tallers cal inscriure’s a través del perfil de Facebook de les jornades. Com altres anys, el professorat de secundària podrà registrar-se a través de la pàgina del CEFIRE. 

FONTS: Informació i cartell Ajuntament de Gata.

0 comentarios