Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

A GATA SEGUIXEN BUSCANT A MIGUEL ÁNGEL, PER SEGON DIA: EFECTIUS I VOLUNTARIS (més de cent persones el busquen)

A GATA SEGUIXEN BUSCANT A MIGUEL ÁNGEL, PER SEGON DIA: EFECTIUS I VOLUNTARIS (més de cent persones el busquen)

A les 15:30 hores d´esta vesprada es reprenia el dispositiu de recerca de Miguel Angel Gilabert, veí de Gata desaparegut ahir. Tots els voluntaris que vulguen col·laborar poden acudir a l’Edifici Polivalent de Gata.
Continua actiu el dispositiu de busca. Més de cent persones entre efectius de la Guàrdia Civil, Bombers, Policia Local de Gata, una unitat del 112, Protecció Civil de Gata i Pedreguer, 70 voluntaris així com un helicòpter formen part d’aquest dispositiu. El comandament està instal·lat a l’Edifici Polivalent de Gata. Si algú disposa d’alguna informació, pot posar-se en contacte amb el telèfon de coordinació: 606599799.

Els mitjans de comunicació també estan oberts a la notícia. Modificant el titular, Marina Plaza publicava hui: "Gata es bolca per trobar al seu veí desaparegut". Al subtítol: "Unes setanta persones voluntàries se sumen a les tasques de recerca en la qual també participen bombers amb gossos i que s’ha estès ja fins als límits amb Senija i Xaló". LLEGIU.

També el diari Canfali Marina Alta publica: "Gata es mobilitza en la cerca del veí Miguel Ángel Gilabert desaparegut el dimecres al matí". PUNXEU ACÍ.

Seguirem atents i esperem que puguem donar bona notícia al final.

0 comentarios