Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -651-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -651-

(PODEU FER LA FOTO MÉS GRAN, PUNXANT ACÍ)

La present fotografia de Pons, que va ser publicada a un programa de festes, ens transporta als primers passos de la Coral Serrillàs. Es va fer a la festa de la Puríssima o la de les Filles de María. Podeu veure a la Mare de Déu presidint l’altar major, darrere ells. Eren els temps en els quals encara era el director Ernesto Coloma, que apareix el primer per la dreta a segona fila.

Malauradament cinc participants del cor, de tot el grup, ja no estan entre nosaltres, entre ells la coneguda Rosita "Don Luis", que apareix al centre de la foto, a segona fila.

Si observeu, l’altar, també va ser el temps que va estar el quadre que ara està al sagrari dalt d’altar. Es pot veure a la paret dreta.

3 comentarios

Anónimo -

Tambe ens va deixar, farà ja uns quants anys (si no ho recorde mal), Marga,una xica del carrer la Bassa que es va casar a Xàbia. Està situada en segon lloc d'esquerra a dreta, en segona fila començant per davant.

Arre, aca!!! -

Pero, vamos a ver "gatito lindo", no ves que el cronista ya dice en su comentario que faltan cinco personas en la foto que ya no estan entre nosotros???. O no lees bien los comentarios o simplemente los lees igual que escribes, es decir, bastante mal. Háztelo mirar, for favor y no claves més la cullerà!!! Pesadet el personatje este, fotre!!!

el gato -

Magnifica fotografi com no, pero al mismo timepo te dire amigo cronista y sea como una ayuda hacia ti, que no solo falta rosita en la foto sino, que observandola me he dado cuenta que tamibien faltan Jaime rosello, jaime el de la plaza nueva y vicente paleres, no se si falta alguien más que no esta ya entre nosotros,pero si es así que me perdonen, espero que sea de tu ayuda dicha información que no esta demás.