Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA BANDA DE GATA I PERE VICALET SORPRENEN AMB UNA ACTUACIÓ DE DJ I BANDA INNOVADOR (Concert del Soci)

LA BANDA DE GATA I PERE VICALET SORPRENEN AMB UNA ACTUACIÓ DE DJ I BANDA INNOVADOR (Concert del Soci)

(PODEU VISIONAR ELS VÍDEOS PUNXANT ACÍ: VÍDEO 1; VÍDEO 2 (més llarg) i VIDEO 3.

Pere Vicalet es va convertir ahir per la vesprada en Dj, que ja ho és i un dels millors, i director de banda, al unison. La mescla, un concert innovador, diferent, nou, que va sorprendre a tots els assistents al Concert del Soci 2019, amb el que la banda Unió Musical de Gata de Gorgos va oferir a tots els gaters i, en especial, als seus socis. La barra la posava la Comissió de Festes, perque tot seguit del concert va ser el sorteig de barraques i palcos per a les festes. El carrer la Pau va agafar tot el ritme i música que requeria l’ocasió.

La combinació de música marxosa, els ritmes, totes les composicions tocades, van estranyar primer, sorprendre després i acertant finalment al públic, que va aplaudir amb goig i demanar altra peça musical. La sorpresa final, un pasdoble a ritme de Dj i banda. Pere va llançar l’aposta, la banda, la seua banda, va acceptar el repte, i va eixir un impressionant concert.

Ara, la banda i Pere Vicalet continuen assajant i preparant més sorpreses, que les descobrirem al concert de la revetla, a la mitjanit del 5 al 6 d’agost, dies grans de les festes patronals.

Recollim les paraules del president de la banda, Vicent Signes Signes, que transmet per mig del facebook; del director Pere Vicalet, i dels propis integrants de la banda:

VICENT SIGNES: "Espectacular el concert que aquest tardet ens ha regalat la nostra banda, vull donar les gràcies a tots els músics i en especial al nostre director Pere Vicalet que hui ens ha ensenyat que una banda també pot fer-nos ballar a ritme de "bakalao" fins i tot en "Amparito Roca", gràcies a tots els socis i als nostres patrocinadors, gràcies a la comissió de festes pel entrepans tan bons que ens ha preparat i a l’Ajuntament pel seu recoltzament. Vull aprofitar també per convidar-vos a tots el 5 d’agost al concert de la revetlla en el que també estem preparant-vos alguna sorpresa que esperem que vos agrade, de part de tots els components de la Banda de Gata i de la seva junta directiva, bones festes i a gaudir-les amb música i coneiximent !!!"

PERE: "El plaer de jugar en casa...Pròximament, més i millor a la revetla. Pd: si teniu vídeos I fotos, passeu-me-les perfi..."

BANDA: "Moltes gràcies per estar sempre al costat de la vostra banda. Moltes gràcies per omplir el carrer La Pau i gaudir amb nosaltres de un concert innovador. Especialment els nostres socis, este concert va per ells, sense ells res seria possible, sense ells Gata no tindria una banda més que centenària. Ens vegem a la Revetlla amb més sorpreses!!"

FONTS: Fotos facebook de la banda, Vicent Signes i Pere Vicalet. Vídeos: Compromís per Gata de Gorgos i Cronista de Gata. Altres fotos: Cronista.

0 comentarios